2777
2789
عنوان

بروبچ

| مشاهده متن کامل بحث + 3003 بازدید | 728 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جارو گشتم تری😅💔انگار آب شده رفته تو زمین

الهی بمیرم طفلکی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
صدام در نمیاد انقد گریه کردم تری😭😭😭😭😭

قربونت برم عزیزدلم حق داری آدم‌ وابسته میشه انشاالله پیدا میشه غصه نخوریا 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
صدام در نمیاد انقد گریه کردم تری😭😭😭😭😭

من عروس هلندیم روز عروسی پسر عموم از دست داداشم فرار کرد 

من توی عروسی همش گریه میکردم 

فامیل فک کرده بودن لابد من عاشق پسر عموم بودم مامانمم تیر خلاص رو زده گفته بابا دختر من برای چغوکش گریه میکنه

من عروس هلندیم روز عروسی پسر عموم از دست داداشم فرار کرد من توی عروسی همش گریه میکردم فامیل فک کرده ...

دارم میمیرم الهام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533                      

@افسون_خانوم_امین‍ بچها اینو تو رو قرآن ،😂😂😂😂😂😬😬😬😬😱😱😱😱😱

به به همین کم‌ بود🤣🤣

خب چرا مواااظب نبودی بعدم مگه پر و بالش کوتاه نکردی نتونه پرواز کنه ؟؟ شاید برگرده حالا

بیرون بودم از بیرون اومدم خونه داشتم کفشامو در میاوردم اومد بشینه رو سرم دید پنجره ساختمون بازه رفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533