2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 108 پست

اگه میتونی کلا مدرسه شو عوض کن یا اگه شرایطشو نداری اول با مدیر مدرسه جدی صحبت کن بعدم بگو کلاسشو عوض کنن نزار دخترت اذیت بشه گناه داره از الان اعتماد به نفسش میاد پایین

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یه کلاسه.دیکه کلاس ندارن

این کارا که گفتم انجام بده نتیجه نداد مدرسه رو عوض کن

غلط میکنن اینکار میکنن

من بودم دم مدرسه خفتشون میکردم🤣

دخترمن مهدمیره یه دختره بود قفلی زده بود رو دخترم که تو بازی نیستی اینجا نیا تو بازی گروهی دستشو‌نمیگرفت و کلا رومخ بود

چندبار به مربی گفتم دیدم اهمیت نمیده

یبار که دیدم باز گفت تو بازی نیستی من از دوربین دیدم رفتم بالاسرش تو کلاس گفتم این چه رفتاریه 

بعد اون تموم شد داستان

پس باید خودم وارد عمل بشم؟

تازه داری میپرسی؟؟؟

خیلی هم دیر کردی 

اگه همون اول جدی برخورد میکردی جرات نمیکردن مسخره کنن اعتماد به نفس بچه نابود شد لعنت به اومایی ک فقط بچه پس میندازن و ادب یاد بچشون نمیدن

لایک نفرمایید با تشکر

اسی مام همین مشکلو داریم من ب مشاوره مدرسه گفتم ولی فک نکنم درست بشن . مدرسه ی ما ب اون چند نفر گستاخ خیلی بها میدن چون پدرشون کمک مالی میکنه ب مدرسه هواشونو دارن و بخاطر همین اجازه میدن اینجوری رفتار کنن . خود مدیر و معلمم ب همون بچه ها بیشتر اهمیت میدن منم خیلی دلم شکسته کاریم از دستم بر نمیاد

پس باید خودم وارد عمل بشم؟

هیچی بچه تو بزرگ کن 

بهش اعتماد بنفس بده 

یه کلیپی بود مامانه همینکارو با بچش کرد 

بچش رفت مهد دوستش موهاشو مسخره کرد 

بچه هه بدون هیچ ناراحتی گفت موهام از نظر 

من قشنگه و مامانم برام بافته هرکسی یه 

سلیقه ایی داره و به مدل مویی دوس داره منم اینجوری 

دوس دارم خیلی قشنگ جوابشو داده بود بدون اینکه ذره ایی نسبت به‌خودش احساس بد بکنه یا ناراحت بشه 

توم سعی کن بچه تو اینجوری بار بیاری بهش یاد بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕