2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3180 بازدید | 149 پست

ببین اولا به دخترت بگو به هیچ جاش نباشه

دوما به دفعات مکرر برو جلو در مدرسه یا با بچه ها جدی صحبت کن 

یا خیلی جدی و محکم خط و نشون بکش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی ..من موندم نیم وجب بچه چه حرفایی چه رفتارایی...بخدا باخودم میکم اینا بچه ان اینن..بزرکتراشون ...

حتما پیگیری کن اون بچه ها بزرگ بشن بدترم میشن اعتماد بنفس دخترو میگیرن کاری کن از ده متری بچت هم رد بشن بترسن

.......

منم همینو به دخترم‌گفتم گفتم حسادت میکنن..برگشت گفت حسادت یعنی چی؟؟دلم رفت براش...خانومشون گفته بود ...

فک کن مادرایی که مدام دارن غیبت اینو اون می‌کنن و ب همه حسادت میکنن ناخودآگاه اینو یاد بچه هاشون میدن .منم بدجنسی یاد بچم ندادم بچم خیلی ساده هست ‌ ی روز در هفته اسباب بازی از خونه میبرن مدرسه بازی کنن اونوقت پسرم موتورشو برد ظهر رفتم دنبالش میگه پیچای موتورم دادم ب علی .گفتم چرا ؟ گفت برا اینکه اذیتم نکنه !! آنقدر ناراحت شدم برگشتم مدرسه ب مدیرشون گفتم نباید بذارین بعضی بچه ها تو مدرسه قلدری کنن و از بقیه بچه ها باج بگیرن ... ‌

متاسفانه تو این شرایط بچه های ما که تربیت درستی دارن منزوی میشن !

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

استارتر اوایل مهری من دیدم مادری اومذه حیاط مدرسه و پسریو بشدت تهدید کرد سرایدار مدرسه اومد گفت چیشده گفت پارسالم بچمو اذیت میکردامسالم هنوز دو روز از  مدرسه ها  نگذشته باز اذیتاشو شروع کرده

شوهرم الان رفته مدرسه شون

اینجور موقع ها ب ظاهر میگن حل شد تموم شد ولی دوباره تکرار میکنن من ک میگم دیگه نمیتونم ب بقیه بگم بچه ی منو دوس داشته باشین . هر روزم ادم نمیتونه درگیر باشه بخدا روزایی بوده سردرد گرفتم از حرفای دخترم . حالا برا ما چون اون چن نفر کمک مالی دارن دیگه معلم و مدیرم طرف اونان

اینجور موقع ها ب ظاهر میگن حل شد تموم شد ولی دوباره تکرار میکنن من ک میگم دیگه نمیتونم ب بقیه بگم بچ ...

شوهرم گفت برم همپحرف بزنم هم اون سه تا بچه رو ببینم ..بقول خودمونی حال گیری کنم بلکه شاید بترسن...من با دخترمم خیلی حرف زدم.ولی حب اللن لازمه واقعا یا باباش میرفت یا من.دختر کوچیکم هنوز خوابه.شوهرم امروز شیفت نبود گفت من خودم میرم