2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 28498 بازدید | 552 پست
استارتر کاربری قبلیت هست الان تاپیکاتو بخونم ؟

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.ninisite.com/user/discussion/85aad874-1eb1-484b-a9f3-df26d388e878/%D8%B9%D8%A7%D8%B7%DB%8C-0074&ved=2ahUKEwii_P-22dCQAxUqU6QEHURnCssQFnoECBwQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw27_2lsAAEv3JAmrQ9CZ7om

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق گرفتی پس هر وقت خواستی میتونی پرونده رو به جریان بندازی طلاق نه فرار میکنه نه تموم میشه ولی ...

ااخه اونقدر بهش فرصت دادم اوتقدر زیاد که دیگه این فکر نمیاد تو سرم. 

اره دیگه رفتار اخرشم هست جلو در و همسایه زد ماشینمو خورد کرد. بی حیثیتم کرد. ابروریزی کرد به بابامم ...

دقیقا همون ماشین رو میدونم که اینو گفتم..... بازم خودت میدونی

من به جای شما بودم، از جونم می ترسیدم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا همون ماشین رو میدونم که اینو گفتم..... بازم خودت میدونیمن به جای شما بودم، از جونم می ترسیدم.. ...

منم میترسم ولی کسی نمیفهمه چی میگم واقعا امنیت جانی و روانی نداشتن خودمو بچم خیلی مهمع حتی مهمتر از پول. 

فرصت اخر رو بده  اینجوری اگر قرار باشه جدا شی 

یک دل جدا میشی.خیالت چه پیش خودت چه پیش بقیه راحته ک کوتاهی نکردی 

سرت پیش دخترت بالا هست ک ب خاطر تو هم شده فرصت اخر رو دادم

نگران نباش تموم برگ های برنده دستته 

کوچکترین خطا اخرینش میشه 

فرصت اخر رو بده اینجوری اگر قرار باشه جدا شی یک دل جدا میشی.خیالت چه پیش خودت چه پیش بقیه راحته ک ک ...

فرصت های اخرو ده سال داده کسی ک تو ده سال عوض نشده با اون فرصت تو ی ماهم عوض نمیشه

خب جدا شدین؟ الان راضین بعد طلاق؟

عزیز من فرصت دادم و اشتی کردیم .

الان ۸ ماه گذشته پشیمون نیستم .

ببین برات نوشتم 

قطعا تغییر ۱۰۰ درصدی نخواهد داشت .

بعد چند ماه گاهی کمی خودشو نشون میده 

ولی این بار خودت باید تغییر کنی و مرزهات محکم نکه داری چه با این چه با هرکسی .

ببین من الان پشیمون نیستم که طلاق نگرفتم . منم مثله شما حق طلاق گرفتم و الان با شوهرم زندگی میکنم .

عزیز تغییر باید در خودت شروع بشه 

نقاط ضعف و خط قرمزهای خودت و شوهرت شفاف کن .

مدیریت کن 

هیچ‌زندگی بدون چالش نیست . حتی اگه بعد دو سال به این نتیجه برسی که طلاق بگیری باز لااقل میگی به خودم و اون فرصت دادم و نشد و از طرفی یک بار طلاق گرفتی .

خدایی نکرده ممکنه از اینم طلاق بگیری و دو سال بعد از شوهر دومت طلاق بگیری اونوقت سرخورده تر خواهی بود 

خوب یادمه روزی که برادرم تصمیم طلاق داشت . خیلی مصمم بود . چون شرایط مالی نسبتا خوبی داره . دو‌تا پس ...

اخه شما احتمالا پدرو مادرت خوب بودن تو این شرایط نبودی 

زندگی هایی که هر روز جنگ و دعوا کتک کاریه جدا بشن بهتره 

اما زن و شوهرایی که با هم مشکل دارن اما دعوا و بحث کتک کاری ندارن بله کاملا حق با شماس 

من ارزوم بود بچه طلاق بشم اما نشدم هی هم منت گذاشتن به خاطر شماها موندیم 

اینایی که کتک کاری دارن جدا نمیشن یه جایی بچه می بینن پدرومادر طلاق نمیگرن براشون ارزوی مرگ میکنن اتفاقی که برا من افتاده مگه میشه اخه هر روز تو خونه جنگ و دعوا و بحث باشه ؟ ادم دیگه مغز نمیونه براش من می بینم چاره دیگه نیست براشون ارزوی مرگ میکنم چون فقط مرگ میتونه مارو نجات بده

منم میترسم ولی کسی نمیفهمه چی میگم واقعا امنیت جانی و روانی نداشتن خودمو بچم خیلی مهمع حتی مهمتر از ...

🫂🫂🫂

امیدوارم خدا بهت خرد و قدرت بهترین تصمیمی که به نفع خودت و بچه ات هست، بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊