2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44319 بازدید | 706 پست
عزیزم بزار من یه تجربه از مادربزرگم بهت بگم منم وقتی می خواستم طلاق بگیرم بابام مخالف بود خیلی هاهم ...

وای چقدر ناراحت شدم برای بیبی تو چه شوهر ظالمی خدا ازش نگذره بعضی مردها هم تلافی میکنن درسته. 

خب خودت چیکار کردی؟ برگشتی یا نه؟ 

بازم ممنون عزیزم از کامنتت. 

عزیز من فرصت دادم و اشتی کردیم .الان ۸ ماه گذشته پشیمون نیستم .ببین برات نوشتم قطعا تغییر ۱۰۰ درصدی ...

مگه مجبوره نقش بازی کنه خوده اصلیش نباشه راحت نباشه همیشه داخل گارد باشه ک ی مرد خر در حقش ظلم نکنه ؟ کله زندگیشو تو نقش باشه ک کسی ک ده ساله گند زده تو زندگیش اینبار کم تر گند بزنه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه دنیا دو روزه که عمر منم داره تلف میشه اینطوری با این.

چی بگم 🥺هرچی خیره انشاالله

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

دقیقا من دارم فرصت بودن با یه موقعیت بهتر رو از دست میدم با زندگی با این.

الان موقعیت بهتری داری ایا ؟ مثلا همکاری چیزی هست که بعدش که طلاق گرفتی باهاش ازدواج کنی ؟ از کجا می دونی موقعیت بهتر داری ؟ موقعی که مجرد بودی موقعیت بهتر نداشتی وگرنه با اون ازدواج می کردی

اخه شما احتمالا پدرو مادرت خوب بودن تو این شرایط نبودی زندگی هایی که هر روز جنگ و دعوا کتک کاریه جدا ...

انسان موجودی ناشکر است و‌همه همینیم .

فکر کن طلاق میگرفتن بعد ناپدریت بهت تجاوز میکرد . الان میگی بهتر بود 

ولی دوستم دفتر مشاوره داره میگه دخترهایی میان که بچه طلاق بودن ناپدری بهشون دست درازی کرده و ...اونوقت الان داغونن و بیمار روحی و ...

یا فکر نکن بعد طلاق پدر و مادرت تو‌همونجور اونجا تو اون خونه میموندی فقط بابات حذف فیزیکی میشد و عابر بانکش و سایه و حمایتش میموند . و تو و مامانت غرق در ارامش میشدید!

بعد طلاق مصیبت های دیگه کم کم مثله قارچ پدیدار میشدن 

الان موقعیت بهتری داری ایا ؟ مثلا همکاری چیزی هست که بعدش که طلاق گرفتی باهاش ازدواج کنی ؟ از کجا می ...

ااتفاقا موقعیت بهتر زیاد دلشتم این چه حرفیه شما میزنید دیدتون اینقدر کوتاهه؟ نخیر شوهر بعدیمو از الان انتخاب نکردم 

موقعیت داشتم همشون از لحاظ مالی و شخصیت بهتر از این اقا بودن ولی من سنی نداشتم و عاشق این بودم نذاشتم اصلا اونا پا پیش بذارن اخه من ۱۹سالم بود. 

مگه مجبوره نقش بازی کنه خوده اصلیش نباشه راحت نباشه همیشه داخل گارد باشه ک ی مرد خر در حقش ظلم نکنه ...

چرا نقش بازی کنه ؟!

گفتم باید خودش تغییر کنه 

چون ممکنه به احتمال زیاد همین مشکلات با نفر بعدی و شرایط بعدی باشن 

خب اخه هی میگه چرا فرصت اخرو بهم نمیدی در حالیکه من پارسال فرصت اخرو دادم بهش و هی گفتم اینفرصت اخره ...

عریزم من شرایطم خیلی بدتر ازتویه الان ۱۸ساله توبرزخم همسرم اعتیاد هی هردفعه  اینو میگیرن التماس نخواهد منو بیار بیرون درست میشم منم هی دلم میسوزه الان دوباره گرفتنش هی خواهش التماس وگریه منو بیار بیرون ایندفعه درست میشم

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
خوب یادته فحشایی که داداشش برا من ارسال میکرد اون فحشای ناموسی و تهدید ها هر مرد دیگه ای بود برادرشو ...

ب کسی ک اولویتش نیستی بها نده

اون معلومه ک میخواد بابات آشتی کنه. خونه ک داری ماشینم داری دیگ چی میخواد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بعد طلاقم خبری نیست تازه با وجود داشتن دختر بچه،نمیتونی به راحتی ازدواج‌کنی بچتو ببری زیر دست هر مردی اونم تو این دوره زمونه، به نظر من عجله نکن یه فرصت بهش بده

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ب کسی ک اولویتش نیستی بها ندهاون معلومه ک میخواد بابات آشتی کنه. خونه ک داری ماشینم داری دیگ چی میخو ...

اره باید اینو بپذیرم من اولویتش نیستم فقط تو حرف میگه اولویتمی و حرف دیگه فایده نداره. 

کدوم فرصت آخر .؟؟!۱۰سال فرصت داشت درست نشد پس توبه گرگ مرگه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو