2777
2789

سلام دوستان دو شب هست که نصف صورتم درد می‌کنه در حدی که نمیتونم بخوابم و مسکن میخورم، دردش از داخل بینی سمت راست، فک و چشم راست هست، کسی تجربه ای داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم ام اس، اشتباه تایپی بود، ام آی نمی‌دونم چی هست😊

ام ای ینی سکته قلبی😑😑😂 ام اس از لمسی و گز گز شروع میشه بیشار نخاعیه اثراتش... صورتتون ممکنه از سینوس هاتون یا عصبی بودن باشه

ام ای ینی سکته قلبی😑😑😂 ام اس از لمسی و گز گز شروع میشه بیشار نخاعیه اثراتش... صورتتون ممکنه از سی ...

ااا، مرسی از اطلاعاتتون، نه سکته نکردم😂😂 نه درد یه دفعه شروع شد گز گز و لمسی هم نیست، از داخل هست، مرسی عزیزم

چشم عزیزم، مرسی از راهنماییت، دیشب سرچ کردم گفت یکی از علائمی ام اس هست، نگران شدم. ممنون خیالم راحت ...

بالاخره این همه علایم یکی از علایمت به یه بیماری میخوره... خیلی نگرانش نباش... خواهش میکنم

توروخدا این سرچ لعنتی رو ول کن😊

احتمالا لخاطر سینوساته

یکم رعایت کن درمعرض سرما نباشی

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!