2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192282 بازدید | 908 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع که بهت توجه نمیکرد بود و نبودت براش مهم نبود رو یادت بیار، توهم توجهی نکن انگار نه انگار که بهت همچین چیزی خورده، بزار بمونه تلافی بی توجهی هاش

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 
اون موقع که بهت توجه نمیکرد بود و نبودت براش مهم نبود رو یادت بیار، توهم توجهی نکن انگار نه انگار که ...

دقیقا موافقم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

اسی زندگیت خیلی شبیه منه فقط فرقش اعتیادها که شوهر منم داره...منم سه تا بچه دارم ولی کوچکترینشون ۳/۵ ...

اخی الهی خیلی سخته واقعا درک میکنم 

حتی اگه بدترین همسر دنیا هم باشه بازم طلاق سخته 

چند سال طول کشید ک من تونستم امادگی پیدا کنم

همش خودمو گول میزدم شاید درست شه ولی الان پشیمون نیستم صبر کردم و هیچ گونه حسرتی تو دلم نموند

من۲۶ سالمه عزیز 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

اسی همه گفتن نه منم میگم نه نه نه 

میخواد یجوری سر صحبت و دلتنگی رو باهات باز کنه 

اگه تصمیمت قطعا ب جداییه رحم نکن 

مهرو لطوفت و مهربانیت برای وقتی بود که قدرتو ندونست

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما