2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192295 بازدید | 908 پست
محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

نکنی بهش ترحم کنی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بقیه صفحه ها رو بخون ببین نظر اکثریت چیه . در ضمن قضاوت نکردم

نظر اکثریت الان ملاکه؟! من نظر هیچکس برام مهم نیست چه برسه اکثریت، اکثریت مردمه ما خودشون داغونن، بعدشم مگه زندگیه منه؟! اسی خودش باید تصمیم بگیره واسه زندگیش نه اکثریت و من و شما، من تجربه خودمو گفتم 

خب این خودش خر هست که خیانت کرده و فقط از این خانم دستپخت قبول داشتهایشون اشپز و کلفت نبود و نیستپیا ...

چقدر نظرات با من یکیه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
غذا ک چیزی نیس من خسیس نیستمولی خب یاد روزای میفتم ک خون ب دلم گذاشت

خیانت  اصلا اشتباه کمی نیست بگو وقت نکردم

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

من بودم میدادم 

و بعد اینکه غذا به دستش رسید و مطمین شدم خورده 

پیام میدادم غذا درست کردن برام هیچ زحمتی نداره

اما لطفا دیگه بمن پیام نده و چیزی درخواست نکن. جدا شدیم و من دارم زندگی مو میکنم. 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

ناهار نمیخواد قصدش فریبه و میخواد از این طریق از احساساتت سوءاستفاده کنه و ذهن تو درگیرش کنه و به وقتش خواسته واقعی شو بگه . احتمالا میخواد پیشنهاد رجوع بده ولی قبلش میخواد آماده ت کنه