2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 191724 بازدید | 908 پست
میگم قبلا انیمیشن جادوی شگفت انگیز رو دیدی؟ ایشون منو یاد نامزد ماریان میندازه که برای اینکه خیانتش ...

نه ندیدم ولی خیلی جالب بود 👌

حتما میبینمش

ولی واقعا درسته منم فکر کنم اگر خدای نکرده روزی خیانت ببینم طرف اصلا نباید این اشتباهو کنه دیکه خودشو جلوم آفتابی کنه وگرنه اون روی خودمو با تمام قوا نشونش میدم بیچارش میکنم😂😂😂

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

اسی یه سوالراهی وجود داره که بچه ها دیگه با باباشون‌ ملاقات نکنن و فقط با تو باشن چون خوندم دارن اذی ...

دادگاه اینجوری حکم داده و منم مجبورم بهش عمل کنم

فقط دخترم باباشو خیلی دوس داره و دلتنگش میشه 

چیزی ک بچه هام بخوان منم باید بهش عمل کنم 

با این طلاق و جدایی بالاخره اسیب دیدن نمیخوام بیشتر از این اسیب ببینن

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی مردی که ده سال قدر زنش رو ندونه با سه تا بچه کوفت هم نباید بهش بدی بره پی هرزگی هیچ وق ...

کاملا موافقم 

اگ قدر میدونست تا الان قدر میدونست نمیذاشت ازدواج ب اینجا برسه

سلام .خانم محترم....چیزی که من به شما میگم اینکه ازدواج طبق آیه قرآن با هم نفس خودمونه.سوره روم ..یع ...

پس زنی ک خیانت میبینه

کتک میخوره

تحقیر میشه

هر روزش با استرس میگذره و تمام صبر و تلاششو میکنه ک همسرش خوب شه ولی نشه اون زن باید چیکار کنه

باید بمونه و زجر بکشه؟ ک  اگ جدا شه زیر تقدیرش زده و ...🤔

من فکر میکنم گاهی طلاق و جدایی خیلی بهتر از موندن باشه

اگه غیر اینه شما بفرمائید !!!

بله حالا هر دلیلی ولی تمام شده ازدواجتون الان به عنوان یه دشمن بهش نگاه نکن بچه داری لج در بیاری کار ...

عزیزم من استارتر نیستم 😐🙏

فقط جواب سوالتون رو دادم اشتباه ریپ زدی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
باشه خانمی در این زمینه اصلا میگیم صحیح حق باشماست.با مشاور و روانشناس صحبت کردین؟وکیل و مشاور هیچ.ح ...

دیگه همین که اسم چت جی پی تی آوردی مشخص شد نظرت چیه 😂😂😂

مگه شوتم برم مسائل زندگی رو از یه هوش مصنوعی بپرسم که هیچ درکی نداره و فقط متن های انجمن ها رو خلاصه میکنه یه چیزی سرهم درمیاره میگه

بیخیال ریپلی نزن کلا حال و حوصله امثال تورو ندارم

من خارج از ایران ساکن هستم.

سلام .خانم محترم....چیزی که من به شما میگم اینکه ازدواج طبق آیه قرآن با هم نفس خودمونه.سوره روم ..یع ...

خدایی چیزی میزنی 

ساقی خوبی داری 

طرف ده سال زنش زجر داده حالا زنش باز بیاد التماس 

قرصات خواهشاً سر موقع بخور

سلام مجدد به دوستان ..بدون شک درقوانین جهان ذره ای بی نظمی و خطا وجود نداره .و کسانی که اطلاعات قرانی ندارن و به این علم نرسیدن در برابرهر اتفاق ناخوشایندی از خدا شکایت میکنن و دائم چرا چرا میکنن و همیشه از خدا طلبکارن که طبق ایه قران تعداد کثیری از مردم اینچنین هستن  ...چنین انسانهایی چون علم ندارن اگر یکسری از چیزها با عقل محدودشون جور در نیاد سریع رد میکنن و منکر میشن .واقعاا از بیش از ۴۰۰ میلیون کهکشان چقدر میدونیم ؟واقعا علم چقدر میدونه؟لااقل زمانیکه چیزی رو علم نداریم رد نکنیم یا مسخره نکنیم چون خودمون در برابر خدا شرمنده میشیم.اما انساهای درجات روحی بالا غرور و منیت رو کنار گذاشته و میگویند شاید من نمیدونم و همیشه تسلیم خداوند هستن سعی دارن در زندگی انسان تاثیرگذاری در این دنیا باشن.به محض اقرار ضعف خود در برابر عظمت خدا کدهای ارزشمندی از قوانین جهان براتون روشن میشه ..مسلمااا خدا عادله .و هیچ‌چیز شانسی نیست .همه‌چیز سر جاشه ..این طور نیست که مثلا خدا به یه پدر و مادری فرزند سالم و باهوش عنایت کنه و به دیگری فرزند نابینا یا معلول ..پس خدا چطور دلش میاد نوزادی نابینا باشه ....