2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192334 بازدید | 908 پست
اسی نوزادم داری اونم میبره؟؟

نه نوزاد رو نمیبره ولی هر وقت بیاد ب مامان میگه بچه رو بیاره ک ببینه یه ۱۰ دیقه ای تو ماشین باهاشه 

ولی دختر و پسرم ک بزرگترن اونا رو میبره گردش وقت میگذرونه

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بده چیزی که ازت کم نمیشه... شایدم دلش برای دستپختت تنگ شده معلومه دستپخت خوبی داری

این تاپیکم مال دیشب بود

امروز ک اومد دنبال بچها غذا ندادم ک واسش ببرن 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

نه نوزاد رو نمیبره ولی هر وقت بیاد ب مامان میگه بچه رو بیاره ک ببینه یه ۱۰ دیقه ای تو ماشین باهاشه و ...

عزیزم چقدر سخته

انشالله سایه پدرمادرت سالیان سال بالاسرت باشه ودسته گلات وبزرگ کنی اونم تقاص کارهاشو زود ببینه 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
این تاپیکم مال دیشب بودامروز ک اومد دنبال بچها غذا ندادم ک واسش ببرن

کار خوبی کردی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وای چه بدبینی خوشگلم

زیاد خوش بین نباش 

آدمی که تونسته خیانت کنه 

تونسته دیگری بهت ترجیح بده 

نمیتونه بپذیره کسی نخواتش

در هر صورت میخواد سواستفاده کنه 

چرا باید احساساتش درگیر بشه 

آدم احساسی اینکارو میکنه اگه آدم عاقلی باشه انجام نمیده

البته که همه ی ما آدم ها احساسات و قلب داریم ولی خب خانم ها احساساتی ترن.و بایست خودمونو و احساساتمون و هیجانات خودمون رو‌ کنترل کنیم .که اکثرمون در همین کنترلش ضعف داریم🤦‍♀️

فرق نمیکنه دلسوزی یا عصبانیت.

خوشبحال کسانی که بتونن هیجانات خودشون رو کنترل کنن🥰

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

این تاپیکم مال دیشب بودامروز ک اومد دنبال بچها غذا ندادم ک واسش ببرن

کار خوبی کردی 

ارزش ندارد انرژی براش بگذاری 

مخصوصا وقتی فهمیدم بهت خیانت کرده و کاری نکرده برای حفظ زندگیش

نه نوزاد رو نمیبره ولی هر وقت بیاد ب مامان میگه بچه رو بیاره ک ببینه یه ۱۰ دیقه ای تو ماشین باهاشه و ...

دلم سوخت براش. یاد زندگی خودم و خواهرم افتادم.. 

بده براش ببرن، چیزی نمیشه که. مامان من هم غذایی که بابام دوست داشت رو درست می کرد، همیشه براش می بردیم.

قلبم درد گرفت از این دنیای مسخره

زیاد خوش بین نباش آدمی که تونسته خیانت کنه تونسته دیگری بهت ترجیح بده نمیتونه بپذیره کسی نخواتشدر هر ...

علت طلاق و نمیدونم. 

ولی خاله ی من بخاطر مشکلات مالی از شوهرش جدا شد با 3 تا بچه موضوع برای 20 ساله پیشه. بعد فکر کنم یکی دوسال بخاطر یه شیرینی آشتی کردند. خالم شیرینی و کیک میپزه داستانش مفصله 

کاربری دسته منو خواهرمه