2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 191960 بازدید | 908 پست
اگر برای خودتم سخته داستان فرق داره من فکر کردم سر دوراهی هستی ولی خب تو تصمیمت روشنه

یه لحظه دلم واسش سوخت 

بعد گفتم شاید دارم سخت میگیرم اومدم اینجا مطرح کردم دیدم بیشتری نظرشون مثل منه دیگه گفتم بیخیال بره گمشه

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

گدای کوچه شرف داره ب شوهر خائن ک بعدم میگ جدا شو برواگ این خانم خونه طبقه بالا باباش نبود یا شاغل نب ...

باشه باشه آرااااام باااااش🥲🤐😁🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه باشه آرااااام باااااش🥲🤐😁🫶

میخوام برم شوهره سابقشو بکشم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میخوام برم شوهره سابقشو بکشم

چشم الان اسی جان ادرسو میده شما یه کم تنفس عمیق داشته باش 🥲🥲😁

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

خرج خورد و خوراک و پوشاک بچهاش رو میده

بنظرم همونم میتونه نده یا کم بده دیدم که میگم یه غذا جای دوری نمیره شما یه آدم بالغی میتونی خواسته ایشون قاطع رد کنی اینکه چه فکری قراره کنه با یه کلمه نه تموم میشه.

یه لحظه دلم واسش سوخت بعد گفتم شاید دارم سخت میگیرم اومدم اینجا مطرح کردم دیدم بیشتری نظرشون مثل منه ...

دلت اصلا نسوزه ، فقط حواست به خودت و روح و جسمت باشه  و هر گز این اشتباه نکن که به همچین آدمی برگردی.... دوست من برگشت و شوهرش دوباره به طرز فجیعی خیانت کرد  و بعد از اون دوستم  بیماری ام اس  حاد گرفت از شدت فشار عصبی ....

فقط فکر خودت باش که شاد و سالم باشی که بتونی مادری خوب برای بچه هات باشی .

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …