2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192256 بازدید | 908 پست
محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

اصلا غذا واسش نفرست چون وجدان نداره.مگه شل کن سفت کن اون شدی مگه بازیچه ای 

محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

خسر نبینه مردک هول

همون زنای هرزه ک باهاشون میره واسش غذا ببره

خودتو کوچیک نکنی غذا بدی ببرن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر بچه هات که هست چه اشکالی داره اخه؟

بره گمشه

پدر بچه ها خیانت نمیکرد زندگی از هم نمیپاشید بعد توقع غذا داشت

خانم خیانت دیده بدون مهریه با چند تا بچه زندگیش بهم خورده بعد میگی پدر بچه هاته

بره ب درک این پدر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

درست کن توش قرص مسهل بریز😌

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پدر بچه هات که هست چه اشکالی داره اخه؟

غذا ک اشکالی نداره ادم خسیسی هم نیستم

ولی خب نمیتونم هضم کنم روزایی رو ک کس دیگه ای رو بهم ترجیح داد و دلمو سوروند

یادم نمیره تحقیراش ،، کتکاش ،،، انگ چسبوندن و فحش دادناش

سختمه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

اصلا غذا واسش نفرست چون وجدان نداره.مگه شل کن سفت کن اون شدی مگه بازیچه ای

افرین دقیقا 

اگه یه درصد شک داشتم ولی با این تاپیک دیگه مطمئن شدم  نباید بفرستم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

بره گمشهپدر بچه ها خیانت نمیکرد زندگی از هم نمیپاشید بعد توقع غذا داشتخانم خیانت دیده بدون مهریه با ...

من اصلا کاری به گذشته ندارم شما به گدای کوچه خیابونم وقتی بگه کمک رحم میکنی ..

صد پشت غریبه که نشده و نمیشه بچه ایشون هنوز اون آقارو بابا صدا میزنه

این خانومم که نمیخواد برگرده 

غذا دادنم دلیلی بر برگشت نیست وقتی این خانوم انقد قاطعه 

خیلی سختش میکنید برای این بنده خدا 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

غذا ک اشکالی نداره ادم خسیسی هم نیستمولی خب نمیتونم هضم کنم روزایی رو ک کس دیگه ای رو بهم ترجیح داد ...

اگر برای خودتم سخته داستان فرق داره من فکر کردم سر دوراهی هستی ولی خب تو تصمیمت روشنه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من اصلا کاری به گذشته ندارم شما به گدای کوچه خیابونم وقتی بگه کمک رحم میکنی ..صد پشت غریبه که نشده و ...

گدای کوچه شرف داره ب شوهر خائن ک بعدم میگ جدا شو برو

اگ این خانم خونه طبقه بالا باباش نبود یا شاغل نبود چی میشد

کی خرجشون میداد با چند تا بچه سربار باباش میشد

دلش غذاهای شما کشیده بده ببره

کوفت بخوره مرتیکه خیانت کار

کارما💫    اولی https://s6.uupload.ir/files/99bf32076eb2c0d8482d179a8acd018c_cdk0.jpg.         دومی https://s6.uupload.ir/files/0a475bc926fc723daef972a660c74f91_37ym.jpg

نه نمیدم بره گمشه

خر نشیا