2777
2789
عنوان

به نظرتون این مقدار بشقاب و لیوان زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 99 پست
چی بگم والا.زیاده دیگه. همه میگن زیاده.اصلا دیگه الان نه مهمون زیاد میاد نه مهمون زیاد میری .کلا چیز ...

اخب پس نگرفت یارو وگرنه مامانم میخواست به دست فنجون و لیوان رو بده پس 

البته الان میگه برش دارم برای خودم‌که بعدا بتونیم جدید بخریم تو اینجوری دیگه جا نداری

😂😂😂😂وای باید برد رستوراننننن

خو همین دیگه انقد جهاز بردنت چیه 😬😁

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا مامانم هم اینو گفت یکی یه دست از فنجون و پارچ و لیوان رو برداشت طرف پس نگرفت بقیه گفتن خری ...

سفال که بدرد نمیخوره سریع لب پر میشه.منم ست دوتایی داشتن واسه ابگوشت خوری .همه لب پر شدن گذاشتم کنار

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

۴دست قندون میشه ۲۴عدد این همه رومیخوای چیکار ؟ من کلا۶تا قندون دارم مهمون هم زیاد دارم ولی بسمه

نه ۴ دست فنجون و قندون 

یعنی ۴ تا شیش تایی فنجون هر دست فنجون ۱ قندون 

کلا ۴ تا قندون

چرا اینقدر سرویس های جدا جدا؟

یه سرویس چینی ۲۴نفره کافیه

یه سرویس قاشق و چنگال ۳۶ نفره هم بگیر کافیه.چندتا مدل به دردت نمیخوره فقط جاگیره.

فقط یه سرویس ۶نفره دم دستیت بگیر راحت.

یه روز خوب میاد

خب همون پدر مهربانت اگه خیلی وضع مالیش خوبه راحت باش وگرنه کلا خیلیییی زیاد گرفتی همه رو

اره خودمم حس میکنم ولی فامیلامون زباد میگیرن وای واقعا واقعا حس میکنم زیاده جز سرویس پذیرایی ۱۲ تا کم نیست؟

همرو کامل بابام‌خریده جهازم تکمیلللل فقط ارکوپالم رو دادم پس برم مدل جدید بیارم

تازه من همه اینا رو گذاشتم کنار الان سینی استیل و مس گرفتم فقط تو اونا غذا میخوریم خیلی کیف میده خیلی😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره خودمم حس میکنم ولی فامیلامون زباد میگیرن وای واقعا واقعا حس میکنم زیاده جز سرویس پذیرایی ۱۲ تا ک ...

چینی منظورت هست سرویس پذیرایی رو؟ ۱۸ تا بگیر که اگه شکست هم داشته باشی و کم نیاد

سفال که بدرد نمیخوره سریع لب پر میشه.منم ست دوتایی داشتن واسه ابگوشت خوری .همه لب پر شدن گذاشتم کنار

ااا چه بد.اخه فامیلامون همه گرفتن برای دم دستی همون ۶ تایی همه استفاده مبکنن هنوزم 

به جیب پدر مهربانت رحم کن دخترم

اره بنده خدا 

بعد فکر کن کل این جهازم رفت زیر آب تو زیرزمین انقدر خودمو زدم و‌جیغ کشیدم بابام میگفت فداسرت ولش کن باز برات میخرم فقط تو چیزیت نشه به درک که خراب بشن

ولی خداروشکر فقط کارتونای بعضی هاشون خراب شد همه سالم🤦‍♀️🤦‍♀️

اره زیاده خب گفتیم شاید یه موقع ۱۹ تا مهمون بیاد بعد آدم چیکار کنه

از دست تو .حالا فرض کن بیست و پنج تا مهمون بیاد در حالیکه تو سرویست بیست و چهار نفره هست . یا سی تا ظرف  شما داری سی و یکی مهمون بیاد !!! خب معمولا برای دوازده نفر سرویس  پذیرایی میارن مهمون اضافه بود از یک سرویس دیگه استفاده میکنن نباید که خونه رو پر ظرف کرد برای سالی ی بار مهمونی 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
چرا اینقدر سرویس های جدا جدا؟یه سرویس چینی ۲۴نفره کافیهیه سرویس قاشق و چنگال ۳۶ نفره هم بگیر کافیه.چ ...

یه سرویس سفال ۶ نفره دارم دم دست 

آخه قاشق ۳۶ نفره زیاده من ۲۴ نفره گرفتم با چینیم 

یه ۱۲ نفره هم برای مهمونای معمولیم بعد طرح های متفاوت قشنگ تره آدم دیرتر خسته میشه