2777
2789

ااگه دوست داشته یاشه میاد خواستگاریت 

تو نباید بخاطر کسی که هنوز حرفشو ثابت نکرده خانوادتو بفروشی و زیر پا بزاری 

با دعوا و جنجال فقط خورتو نابود میکنی 

اگع میخوادت بیاد عروسی برات بگیره و لباس عروس تتت کنه 

وگرنه حرف با با تو گوش چون بدتو نمیخواد 

به بابات حق دادم .

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

ااگه دوست داشته یاشه میاد خواستگاریت تو نباید بخاطر کسی که هنوز حرفشو ثابت نکرده خانوادتو بفروشی و ز ...

اومد خاسگاری

۶ ساعت راه بینمونه

۳ ساعاشو کوبیدن اومدن.نصف راه پدرم زنگ زد بشون ک نیان،ما داریم میریم مشهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی یه جی شده و گذشته و خدا خیلی هواتو داشته .

اگر نظر منو بخوای اول اینکه کاملا به پدرت اعتماد کن و از خط قرمزاش دیگه رد نشو .اون شاید با بداخلاقی بهت میگه اما خیرتو میخواد . 

دوم به امیر بگو اگر مطمنی پسر خوبیه البته تلاش کنه برای ازدواجتون .

سوم به هیچ پسری تا ازدواج نکردی اعتماد نکن 

اومد خاسگاری۶ ساعت راه بینمونه۳ ساعاشو کوبیدن اومدن.نصف راه پدرم زنگ زد بشون ک نیان،ما داریم میریم م ...

نگفت چرا مخالفت میکنه ؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

امیدوارم خدا یه عقلی به پدرت بده که دست رو زن بلند نکنه دیگه و به امیر برسی مثل اینکه پسر خوبیه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

یه چیزی بگم بابای منم کپ تویه منم خیلیییی داغون بودم ولی ببین یکی یه چیزی بهم گفت شد آویزه ی گوشم خیلییییی حالم بهتر شد گفتش ما چون تو ایرانیم و زندگیمون اینجوریه باباهاشون مثل چی باهامون رفتار میکنن چرا خارج اینطور نیست چون فقط یه قانون هست تا وقتی خونه ی اونی و داری فضا اسگشغال میکنی و امکانات اون هر چقدرررررررر کم استقاده می‌کنی باید تابع اون باشی اگه بتونی از پس خودت بربیاید و خرجتو خودت بدی و از خونه بری و برای خودت بشی عمزاااااا بتونه یه تو بهت بگه قانون تو اون شرایط اگه بهت از گل نازک تر بگه پدرشو در میاره عشم فقط باید یه کاری کنی که مستقل شی تو این مسیر بر خیلییی عذاب های این خونه برات راحت میشه 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟