خانواده همسرم خیلی رو مخن ببین مثلا صد تا کار خوب براشون میکنی بعد یه کاربیخود ازت میخان میگی نه قهر و بچه بازی درمیارن حالم بهممیخوره از رفتارشون واقعا نمیدونم راه چاره چیه با اینا همسرم میگه قطع ارتباط کنیم باهاشون
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خواهرشوهر گیر داده بود ضامن بشید بخدا اصلا جا نداشتیم اینقد وام گرفته بودیم قهر و جر و بحث درست کرد کلی مادرشوهر حرف بارمون کرد
حالا هم یه مسئله دیگه درست کردن
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ترجیعم با این افراد همینه قطع ارتباط چون حوصله این رقتارها رو تدارم والا
منم به ایم نتیجه رسیدم
نه بخدا من خیلی اتفاقا حواسم هیت رو ندم ولی خب پر روعن
چقد خوب ک همسرت به اونا نرفته،به حرفش گوش کن قطع رابطه کن یا حداقل محدود کن رفت و آمدنتون رو
اره باز خداروشکر این آدمه
ببین من بدبختی بدن میاد با کسی قهر باشم ولی دیگه بابد این عادت رو کنار بزارم
ببین من بدبختی بدن میاد با کسی قهر باشم ولی دیگه بابد این عادت رو کنار بزارم
مگه تو قهر کردی؟اونا قهرن ب درک. تو قهر نکن . عید و تولد زنگ بزن تبریک بگو . ولی به موقعش هم به درخواستشون جواب رد بده . منم همین کارو میکنم همیشه .هیچوقتم قهر نیستیم .ازم هم راضی نیستن ولی به هیچجام نیست . مهم اینه شوهرم میبینه ک من در ارتباط هستم تولداشونو تبریک میگم . اونوقت ادم بده اونا هستن. ولی درخواست هاشونو رد میکنم
مگه تو قهر کردی؟اونا قهرن ب درک. تو قهر نکن . عید و تولد زنگ بزن تبریک بگو . ولی به موقعش هم به درخو ...
درسته من قهر نکردن ولی بخدا تصمیم دارم ایندفعه دیگه پا بزارم رو عقایدم و منم قهر کنم باهاشون چون اینا گربه صفت هستن زود یادشون میره میبینی باز میان آشتی ولی من ایندفعه کوتاه نمیام چون این رفتارشون خیلی رو مخمه