2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80062 بازدید | 910 پست
راستش باورم نشد خیلی ریلکس تعریف کردی از طرفی ام میگی شوهرم گفته مگه بچه ای تولد بگیرم بعد برای خواه ...

هرسال برای کادو یا گل باکسی می‌گرفتیم 

امسال دیگه خیلی زیاده روی کردن

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت واسه خودت تولد بگیر چند وقت قبل تولدت واسه خودت پس انداز کن و روز تولدت چیزی که میخوای رو ...

نه معلومه که حلالش نمیکنم

اسی جان اصلا نیازی نیست به شوهرت بگی چرا واسه من تچلد نگرفتی چرا واسه خواهرت گرفتی تو فلان کار رو کر ...

دقیقا

منم همینو میگم که آقا بلده

هرسال واسه خواهرش گل و کادو میگیره

پس وقتی بلده و انجام نمیده یعنی مهم نیستم دیگه

من شما رو درک میکنم ولی به نظر من همسر وفادار و مهربونی داری که با اینکه متاهله بازم فکر خواهرشون هم ...

صبر ؟‌بچه اش ۵ سالشه پس حداقل ۶ ساله ازدواج کردن و صبر کرده دیگه چقدر صبر کنه . بعضیا مردا فکر می کنن که هنوز مجردن و نفهمیدن اولویت زندگیشون کیه . ایا اقا هم مشکلش اینه‌اولویتش هنوز خانواده اش هست

فعلا غصه تا بعدبعدم شاید نگم کلابه جهنم باباتوان دعوا ندارم راستشفقط واقعا تومرز سکته ام از ناراحتی

اینارو ول کن. پدرجوگیرت (باعرض معذرت)چرا تو دعوا. طرف شوهرتو گرفت  چون میدونست مقصره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اینارو ول کن. پدرجوگیرت (باعرض معذرت)چرا تو دعوا. طرف شوهرتو گرفت چون میدونست مقصره

چون همسرم فامیلشه نخواست مثلا غرور همسرم رو بشکنه

سلام خانومه حالتون چطوره

ببخشید که قادر به پاسخگویی به همتون نبودم

من دیشب قرص خوردم و خیلی زیاد خوابیدم

و حالا که بیدار شدم میخوام تاپیک رو قفل کنم با اجازه تون بعد از تموم شدن امشب میام باز میکنم یا تاپیک میزنم و میگم که چیکار کردم

و از طرفی بگم که به همسرم گفتم که تو وظیفه ته اول خانواده خودت رو تامین کنی بعد خواهر و بقیه آدما و گفتم که قرار بود با خانواده هم رفت و امد نکنیم

منم نمیام

گفت هرجور دوست داری

و در نهایت دیشب داشت میرفت خونه اقوامشون گفت حاضر شو بریم گفتم من نمیام و تنها با پسرم رفت

انشالله امشب بگذره و باخبرتون میکنم

ممنونم از همتون که بهم روحیه دادید و راهکار

در پناه حق ❤️