2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 79977 بازدید | 910 پست

عزیزم هدفت طلاق٫ خانواده حمایتگر نداری٫همسرت اصلا بهت توجه نمیکنه، پس چرا تو تاپیک های قبلی دنبال بچه دوم هستی؟ عزیزم حتی برای ازدواج اول هم سنت خیلی کم بوده لطفا فکر بچه دوم رو از سرت خارج کن تو هم خودتو بدبختی کردی هم بچه اولت رو دیگه بچه ای نیار. 

همسرتم دیگه تلاش نکن خودشیفته اس و تغییری نمیکنه برای اینکه بسوزونیش توی جمع ها اصلا بهش نزدیک نشو اصلا بهش نگاه نکن برای تولدش هیچ کار خاصی نکن و بی تفاوت رد شو ولی برای برادرت سنگ تموم بزار اگر اینستا داری عکسشو بزار و کلی نوشته قشنگ براش بنویس و سنگ تموم بزار براش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد اگر خودشیفته باشه همه براش تو اولویت هستن به همه کمک می‌کنه برای همه فرشته است برای زنش هیولا اص ...

خودشیفته باشه باید خودش را دوست داشته باشه،پس چرا مادر و خواهرش براش عزیزن؟

عزیزم هدفت طلاق٫ خانواده حمایتگر نداری٫همسرت اصلا بهت توجه نمیکنه، پس چرا تو تاپیک های قبلی دنبال بچ ...

راست میگه همین کارها رو بکن استارتر. 

به خدا قلبم از توی دهنم داشت میومد بیرون.. مردک نامرد

من مخاطبم بخدا استارتر نبودمنم بودم ناراحت میشدممن چن صفحه تاپیک رو خوندم دیدم بچه ها اینکه ی داداش ...

ن عزیزم بچه ها بخاطر این واکنش تند دادن چون قبلش نسبت ب تولد همسرش بی تفاوت بوده ولی برا خواهرش غوغا کرده خب این مرد خودش داره اتیش فتنه رو بین خواهرش و زنش میدمونه درست مثل کاری که یعقوب نبی با برادران یوسف کرد😂

چرامثلا؟ چه خبره همه برایکی تولدبگیرن؟عرضه داره واسه،زنش بگیره،نداره ساکتشهحرکت مضحک نزنه،تولدواسه خ ...

تولد برای خواهر مشکل نداره

تولد نگرفتن برای همسر مشکل داره

مشکل از خواهره نیست که مشکل از شوهرشه 

انقدر خواهر شوهرا رو بد جلوه ندید 

اگر برادر شما براتون تولد بگیره ناراحت میشین؟

عزیزم هدفت طلاق٫ خانواده حمایتگر نداری٫همسرت اصلا بهت توجه نمیکنه، پس چرا تو تاپیک های قبلی دنبال بچ ...

منم میخواستم‌بگم تاپیک بچه ی دوم ؟!

بعد مبخواد درس بخونه شاغل شه که بتونه جدا شه 

میخواستم‌بگم‌تامیک بچه ی دوم چی میگه ، و به شدت زوده هنوز ۲۲ ساله س