2777
2789

درسته؟ پدر شوهر و مادر شوهر من شهر دیگه ای زندگی میکنند و ما چند ماه یکبار میریم سر می‌زنیم و حدود سه روز میمونیم هر بار. از طرفی خواهر شوهرم همیشه اونجاس. یعنی می‌ره خونه پدرش و چند ماه میمونه با بچش و بعد دوباره یه هفته میاد خونه خودش و دوباره می‌ره کند ماه خونه پدرش. شوهرش هم چند هفته یکبار میره چند روز خونه مادر شوهرم تلپ میشه. یعنی عملا چند ساله خورد و خوراک خودش و بچش و گاها شوهرش با پدر شوهرم هست. انتظار من اینه که مادر شوهرم وقتی میبینه آنقدر دخترش پررو هست واسه پسرش به لحاظ مالی جبران کنه که فرقی بین بچه هاش نباشه. ولی این کارو نمیکنه. در عمل پدر شوهرم هر چی در میاره می‌ره تو شکم خواهر شوهرم و بچش. این درسته واقعا؟ خیلی دختر پررویی هست. میگه من هیچ وقت قرار نیس از خونه پدر و مادرم برم و پدر و مادرش هم هیچی نمیگه. تازه الان میخواد بچه دوم را هم بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای من بودی چیکار میکردی. ما قشنگ.  سالی یکبار فقط. یک وعده.   درعوض خواهرشوهرم وشوهرش و بچه شششششش.   هرروز صبح میان تااخرشب.  صبحانه ناهار شام ،،،هر روز بدون استثنااا،،،، از روی سند خونه. براشون وام. گرفت.  پول می‌خوابونه بانک براشون وام. بدون درصد میگیره.   کمک مالی همه جوره میده

شوهر من. ی چای تلخشون و جرات نداره بخوره.   بعدشوهرمن بشدت. مهربون ومطیع. دخترش.  پاچه پاره. و بتیغ وووو. 

خدالعنت کنه پدر ومادرهایی ک بین اولاد اینهمه تبعیض قائل میشن

همه حمالیاشونم مال ماست

حتما مشکلی داره ک شوهرو ول میکنه ماه ب ماه میمونه اونجا

اگه شما میرید هم احترام میذارن پس بچه هاشو یکسان دوست داره ولی شما کم میرید

امتحان کن چندبار پشت هم برو ببین واکشنشون چیه اگه مهربون موندن پس اشتباه برداشت کردی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ایرادش چیه .شما میریدمگه براتون کم میزاره. خوبه که مادر خوبی داره .

ایرادش اینه که مال و منال پدر شوهرم فقط واسه دخترش نیس. هم واسه دخترشه و هم پسرش. نمیشه کل مالش را دخترش بکشه

شما هم زیاد برید.نمیتو نید به اون بگید که نره.منطقتون درست نیست.بعدهم وفتی که میره حتما کمک میکنه به ...

به هیچ عنوان هیچ کمکی نمیکنه. یه بچه به شدت شیطون داره که مادر شوهرم شده پرستار مفت و مجانی که همه زندگی و اعصابش را وقف بزرگ کردن این بچه کرده 

حتما مشکلی داره ک شوهرو ول میکنه ماه ب ماه میمونه اونجااگه شما میرید هم احترام میذارن پس بچه هاشو یک ...

ببین من نمیگم اونا به ما احترام نمی‌ذارن. میگم وقتی آنقدر به لحاظ مالی دارن به دخترشون کمک مبکنن باید جبرانشو واسه ما هم بکنن

چیش عجیبه؟ یعنی کل درامد پدر شوهر من خرج خورد و خوراک دخترش و زندگیش باشه و ما هیچ سهمی نداشته باشیم ...

بله 

شما اصلا اجازه ندارید در مورد اینکه درامد پدرشوهرتون در چه راهی خرج میشه دخالت کنین و اصلا به نظرم حرفتون خیلی عجیبه برام