2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80014 بازدید | 910 پست

😐تیـــــــکه تیــــــکش میکنم قســــم میخورم،مگه الکیه😤

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
مثال اشتباهی زدین چه ربطی به پیامبر خدا داشت

هیچم اشتباه نبود اگه ایشون انقد به یوسف و مادرش توجه نمیکرد بذر کینه و حسد تو زنای دیگه و برادرا نمیکاشت این آقام با بی توجهی ب زنش و توجه بیش از حد ب خواهرش همچین کاری کرده بعدشم من بیشتر به مزاح گفتم ک شما اینجور جبهه گرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شما رو درک میکنم ولی به نظر من همسر وفادار و مهربونی داری که با اینکه متاهله بازم فکر خواهرشون هم هستن. بنظرم شما چیزی نگو و اظهار خرسندی و همکاری کن چون به این جهت پیش همسرت عزیزتر از قبل میشی. 

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی. 

راستش باورم نشد خیلی ریلکس تعریف کردی از طرفی ام میگی شوهرم گفته مگه بچه ای تولد بگیرم بعد برای خواهرش که۹ سال ازت بزرگتره تدارک شام و کیک و میوه دیده خب باعقل جور در نمیاد( حالامثلا میگفتی کادوخریده یاتبریک گفته بهش قابل باور بود ولی باغ و شام و کیک....)

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

همون دیگهمنم دلم میخواد مثل هم سن هام باشمولی انقدر عنق و فلان میشه و میگه میگه که نمیتونم

عزیزم ، کامنت ها رو تا حدودی خوندم و حرف هاتون رو شنیدم. نمی‌دونم الان می‌خوای چه کار کنی دختر خوبم. اما یادت باشه، همه آدما زود به همه چیز عادت میکنن. امروز تولد نری، شاید ناراحت بشه، اما دفعه ی بعد اگر بخوای بری ، شاید بهت بگه نیای بهتره، بمون خونه😑...من کلا زن هایی که درس اینو میدن ک برو خونه ی بابات، یا جشن نرو، حضور نداشته باش و ..رو نمی‌فهمم. جان دلم، شما فعلا با اینک اصلا دلت با همسرت نیست، اما زنشی، اونجا خونه ی توست، جشن رو حتما برو. با نرفتن شما هیچ چیزی بهتر نمیشه، اما شما کارش رو تلافی کن، با رفتارهایی شبیه خودش. صبوری کن. نمی‌خواد تو این جشن نباشی. اونجا همه فامیل شوهر هستن، اصلا شاید خواهر شوهرت خوشحال هم بشه از نبودنت..دشمن ها تو شاد نکن. برو جشن ، لبخند داشته باش. نمی‌خواد جشن رو برای دیگران زهر کنی، نمی‌خواد کسی رو ناراحت کنی که دلت خنک شه.،🤌..فقط برگرد خونه و از فردای تولد برنامه بچین، برای روز مرد، روز تولد اقوام تا جایی که در توانت هست سنگ تموم بذار..همسر شما رو نمی‌شناسم ، اما همه مردها محبت همسر میخوان، اونو ازش دریغ کن 😊 لطفاً لطفااااا تولد رو حتما بروو🙌🙌

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
هیچم اشتباه نبود اگه ایشون انقد به یوسف و مادرش توجه نمیکرد بذر کینه و حسد تو زنای دیگه و برادرا نمی ...

مطمئن باشید پیامبرخداهیچوقت اونجوری که توفیلم نشون دادن رفتارنمیکرده،فیلمسازنتونسته بدرستی نشون بده وگرنه پیامبری که معصوم هست هیچوقت ابتدایی ترین کاری که یه انسان محترم انجام نمیده یعنی تبعیض بین بچه ها،انجام نخواهدداد

استارتر شاید برادر شوهرت پیشنهاد داده و شوهرت تو عمل انجام شده قرار گرفته و روش نشده چیزی بگه چون میگی زیاد اهل تولد نیست ولی خوب کاری کردی واکنشی نشون نده ولی بعداً برا شوهرت جبران کن

همیت حالم

اینجور ازدواجها به مرور به طلاق عاطفی میرسن نمونش خود من 

یه روزی همسرم جولان میداد من به خاطر آبرو و قطع نشدن ارتباط دنبالش بودم وقتی خوب منو نسبت به خودش سرد کرد الان افتاده به اصرار و پیغام مسج که مثلا فلان روز مهمانی داریم تو هم بیا دیگه برام هیچ چی مهم نیست الانم خودم بهش میگم نمیخوام باهام مهمانی بیای ولی هم دوست داره بیاد هم دوست داره باهاش برم مهمانی 

حالا توهم نری تولد اخرش چی توهم لجبازی کنی اونم لجبازی جز جنگ اعصاب اگه بچه هم داری برای بچه میشه یه فکر اساسی کن اگه با زبون خوب به جایی نمیرسی

خواهرش اونقدرام بد نیستاینا اینکارارو میکنن از چشمم میوفته

چی شد تولد رو زهرشون کردی یا نه . عزیزم خواهر شوهر خوبش هم بده . من ۴ تاشو دارم . به ظاهر خوبن و همه ی مردم می گن وای چه ادمای خوبی ولی کرمشون رو زیر زیرکی می ریزن

چی شد تولد رو زهرشون کردی یا نه . عزیزم خواهر شوهر خوبش هم بده . من ۴ تاشو دارم . به ظاهر خوبن و همه ...

سلام عزیزم امشبه

احتمال ۹۰ درصد نمیرم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

اینجور ازدواجها به مرور به طلاق عاطفی میرسن نمونش خود من یه روزی همسرم جولان میداد من به خاطر آبرو و ...

منم دیشم داشت میرفت. خونه اقوامش گفت اماده شو بریم

گفتم نمیام

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤