2777
2789
عنوان

18 یا 19 سالگی ازدواج کردن کودک همسری محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست
هیچ چیزی باعث نمیشه تو اون سن ازدواج کنم

دلیلش ؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کودک همسر به زیر ۱۸سال گفتا میشهمطلقا هیچی نمیتونست وادارم کنه این سن به ازدواج فکر کنندختر هم داشتم ...

مگه ازدواج چیه که انقدر جبهه داره؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

جوون بودنم و جوونی کردنم باعث میشه رد کنم

با وجود متاهل بودن نمیشه جوونی کرد ؟ 

کاش ۱۸ سالگی ازدواج میکردم .

چرا؟ 

مگه ازدواج چیه که انقدر جبهه داره؟

چطور وقتی طرف هنوز خودش رو نشناخته نمیدونه چی از زندگی میخواد  میتونه با فرد مناسب ازدواج کنه و بفهمه چه آدمی مناسبش هست

واقعیتش فکر میکنم اگر کسی واقعا از نظر عقلی بالغ باسه سن کم تن با ازدواج نمیده 

اداره زندگی کلی چالش با یه فرد جدید و خانواده جدید .....که چی بشه 

چی داره که آدم سن کم خودش رو درگیرش کنه

با وجود متاهل بودن نمیشه جوونی کرد ؟

اصلااااا

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

تو بگو بهترین ویژگی ها ۱۸ برای من زود من ۲۵ شوهر کردم حس میکنم وای چه زود😑

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید