2777
2789
عنوان

18 یا 19 سالگی ازدواج کردن کودک همسری محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 50 پست
نه اون یه بحث جداستازدواج زیر ۱۸ میشه کودک.چون در قانون جهانی بخ زیر ۱۸سال کودک گفته میشهفکر کن تو ه ...

خب اونم جزوش هست ولی وقتی زن از نظر سنی حکم فرزند مرد رو داره در ازدواج باز هم اون ازدواج پدر دختری میشه تا همسری 

چه دغدغه ای؟

وقتی هنوز نمیدونی دغدغه های متاهلی چیه بهتره بی خیالش باشی

واقعا چه دیدی به متاهلی داری که می‌پرسی چه دغدغه ای؟!!!

متاهلی در بهترین حالت کلی دغدغه داره درسته انتخاب درست خوشی هم داره  ولی نه اونقدر که سن کم درگیرش بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی هنوز نمیدونی دغدغه های متاهلی چیه بهتره بی خیالش باشیواقعا چه دیدی به متاهلی داری که می‌پرسی چه ...

فقط سوال پرسیدم میخواستم دید بقیه هم بدونم 

مثلا منظورتون چه دغدغه هایی هست؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

فقط سوال پرسیدم میخواستم دید بقیه هم بدونم مثلا منظورتون چه دغدغه هایی هست؟

اگر وضعیت مالی عالی نباشه دغدغه های مالی آخر ماه کم نیارید و اجاره خونه و اینا 

دوباره شوهر سرکار بری یه جور سرکار نری یه جور دیگه 

مسئولیت زندگی و خونه و مواد غذایی هست نیست کی بخرم کم نباشه ....که این البته ساده اس اما خوب

و شریک زندگی یک آدم متفاوت با کلی اخلاق متفاوت  که حتی دوست باشی تا زیر سقف نری خیلی چیرا رو نمیفهمی

دوتا آدم باید بلد باشن با هم کنار بیان که کلا اکثریت مرد ها بلد نیستن رفتار درست در زندگی دو نفره رو یاد نگرفتن 

دغدغه خانواده شوهز و اینا هم یه طرف دیگه  اهل دخالت باشن اهل نیش و کنایه باشن یا انتظار و توقع بی جا.....

الیته خانواده خوبم هست که اونم شانس هست درهرحال 

اینا تازه اولش که بجه نداری  بچه دار بشی همه دغدغه ها دوبرابره 

اگر وضعیت مالی عالی نباشه دغدغه های مالی آخر ماه کم نیارید و اجاره خونه و اینا دوباره شوهر سرکار بری ...

من دوتا بچه دارم البته سرکارم میرم

مسخره ترین دغدغه ام اینه که هرروز عصر چی درست کنم که حالا هم متنوع باشه همه بقبه دوست داشتخ باشن

آخرم یه غذایی یکی شون دوست نداره اون روز غر غر ....