2777
2789
عنوان

18 یا 19 سالگی ازدواج کردن کودک همسری محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 48 پست
این برچسب های نادرست رو بندازید دورهجده سالگی بسته به فهمش از زندگی میتونه سن مناسبی برای ازدواج باش ...

انسان به شدت تحت تاثیر فرایندهای فیزیولوژیک بدنشه، و تکامل قسمت فرونتال و پره‌فرونتال مغز (که مسئول تفکر، تصمیم‌گیری، انتخاب، قضاوت و به طور کلی تعقله) اواسط دهه ۳ زندگی یعنی حدود ۲۴، ۲۵ کامل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

اخه اون موقع یه شخصی خواستگارم بود که از هر لحاظ عالی بود هم ظاهری هم خانوادگی هم موقعیت اجتماعی. در کل نشد.بازهم خواستگارای دیگه هم بودن میاومدن ومیرفتن .بعد اون ده سال بعدش شوهرم اومد خواستگاریم وقبول کردم ولی الان با چالش های بزرگی دست و پنجه نرم میکنم .

گاهی فکر میکنم خانواده ای که میرن خواستگاری بچه ۱۸ ۱۹ساله هم میخوان به میل خودشون بزرگش کنن

نه دیگه اینو قبول ندارم زیر 18 باشه یچی ولی دیگه 18 ساله دانشجو هست چجوری به میل خودشون بزرگش کنن

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به شخصیت طرف ربط داره و نوع نگرشش ...ولی نظر من اینه نوع جوونیش فرق داره

یعنی چی نوع جونیش فرق داره؟ میشه واضح بگی؟ 

مثلا کسایی که رل دارن اون ها  هم خوب نیست؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اصلااااا

چرا؟ دلیلشو میشه بگی؟

تو این سن اصلا به ازدواج فکر نباید کرد قبل و بعد ازدواج خیلی چیزها تفاوت پیدا میکنه حتی نوع جوونی ک ...

مثلا؟ 

اخه اون موقع یه خواستگار داشتم که از هر لحاظ عالی بود هم ظاهر هم موقعیت اجتماعی و خانوادگی بیست بود ...

خودت قبول نکردی؟ الان پشیمون شدی؟ 

چندسالته؟ 

نه دیگه اینو قبول ندارم زیر 18 باشه یچی ولی دیگه 18 ساله دانشجو هست چجوری به میل خودشون بزرگش کنن

ببین ۱۷ و ۱۸ یک سال فرق داره ها! 

یهو بزرگ میشن؟!! من خودم ۱۸تا ۲۵ سالگی خیلی فرق کردم 

قطعا بچه اس هنوز هنوز نمیدونه چی میخواد 

هیج وقت نمیشهچون دوره مجردی کمترین دغدغه رووداری و متاهلی هی دغدغه هات بیشتر میشه که کمتر نمیشه

چه دغدغه ای؟ 

نه بابام قبول نکرد .مامانم هم زیاد راضی نبود .چون غریبه بودن .ولی الان هم با یه غریبه بی پول ازدواج ...

خب از اون سن تا حالا مجردی نکردی؟ ازادی و و.. نداشتی که بگی میصرفه چندسال مجرد موندم؟ مثلا تجربه جدید کسب نکردی؟

خب از اون سن تا حالا مجردی نکردی؟ ازادی و و.. نداشتی که بگی میصرفه چندسال مجرد موندم؟ مثلا تجربه جدی ...

چرا بعد از اون خواستگارم ده سال بعدش شوهرم اومد خواستگاریم .منم قبول کردم .اون وسط مسطا هم خواستگار زیاد داشتم .کار میکردم درامد داشتم به تمام معنا مستقل بودم .تا وقتی که شوهرم اومد خواستگاریم.

چرا بعد از اون خواستگارم ده سال بعدش شوهرم اومد خواستگاریم .منم قبول کردم .اون وسط مسطا هم خواستگار ...

خب پس چرا میگید کاش 18 ازدواج کرده بودم؟

انسان به شدت تحت تاثیر فرایندهای فیزیولوژیک بدنشه، و تکامل قسمت فرونتال و پره‌فرونتال مغز (که مسئول ...

زیادی به این کلمات سنگینی که خوندی دل خوش نکن

اینا همه علمین که ناقصه و هر روز تکمیل میشن درست یا غلطیش هیچ وقت ابدی نیست

باید به عنوان یه تحقیق و گزینه بهش نگاه کرد ولی نباید مطلق دونستش...

به تازگی خوندن یه کتاب روانشناسی رو شروع کردم  که مبتنی بر روشهای جدیده. طبق تحقیقات جدید..توش خیلی از روشهای اثبات شده ی قبلی رو رد کرده...روش‌هایی که هنوز تو ایران خیلی از علم زده ها خدا می دوننش و فکر میکنند اگه کسی به این روش ها و تئوری ها اعتقاد نداشته باشه و عمل نکنه  نآگاه  و عقب افتادست!!!