2777
2789
عنوان

اخرش نفهمیدم چی مهمتره

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 64 پست
وقتی باباتون شما رو دانشگاه نفرستاده چرا باید همسرتو سرزنش کنی خب خانوادت هم کم گذاشتن بعدشم الان که ...

من شوهرک الانم میکه بیا برو پیام نورثبت نام کن.

ن دیکه..میکن شوهرت باید میفرستاد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما خیلی قانعی ولی وقتی بچت رسید به سن بلوغ و خودشو با بقیه مقایسه کرد شاید اون مثه شما شرایط رو درک نکنه 

حالا که انقدر آرامش دارید حیفه یه کاری رو شروع نکنید فقط بخاطر این بچه

کارهایی که میشه با دست خالی و بدون وسیله یاد گرفت مثل بافت مو (بافت کف سری) و اصلاح بند و ابرو

این آموزش ها همه جای اینترنت پیدا میشن فقط یه مدل میخوای روش تمرین کنی مثلا خواهری خواهرزاده ای کسی

شهر ما هر یه لاین بافت کف سری رو ۲۵۰ میگیرن هیچ وسیله ای نمیخواد دوتا دست هنرمند که موهارو ببافه و فیلم های آموزشی که پره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
مامانم خیلی میگه..میکه بابات بدبختت کرد..میکه عجله کرد..تو اینده بهتری داشتی..دلم میگیره

فکر کنم خودتم دلت زیاد با این زندگی نیست واسه همین ناراحت میشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دانشگاه رفتن از نظر من هیچ ارتباطی ب شوهر و خانواده شوهر و.. نداره مربوط ب خودت و خانوادته اگه دولتی ...

ن خانوادم میگن با شوهرته.چون سال کنکورت عقد کردی...اون موقع م شوهرم هنوز بیکار بودش..بعدشم‌ک باباش حکایت نکرد..همه هزینه خرید وسیله و مراسم عروسی و تالار اینا باخودش بود

عزیزم شما خیلی قانعی ولی وقتی بچت رسید به سن بلوغ و خودشو با بقیه مقایسه کرد شاید اون مثه شما شرایط ...

من با شما موافقم 

راجع به خونه دار شدن هم وام بگیرن طلا بفروشن  و.‌‌.. 

بالاخره قرار فرزندان شون روزی ازدواج کنن اون موقع شرایط مالی تعیین کننده هست

من ک خیلی وقته خوشحالم..ولی هربتر حرفای دیکران میشنم اعصابم بهم میریزه...میکن حیف شدی ..بااینکه کارم ...

دیگران گاهی به خوشی کوچیک تو حسادت میکنن و میگردن چیزایی که نداریو به رخت میکشن

جوابشونو بده و از همسرت دفاع کن

بگو دانشگاه رفته هاش چیکار کردن که من نکردم مگه فرهنگ به دانشگاهه بعدشم همه دانشگاه رفتنو دوست ندارن والا کی حوصله داره بشینه درس بخونه

خوشبخت باشی عزیزم منم خانوادم مخالف بودن با ازدواجم الآنم هرچی خوب باشه به چشمشون نمیاد بهش میگن مستاجر گدا گشنه هفت سال دومادشون سر جمع دوسال باهاش رفت و آمد نداشتن ولی من مردی میبینم که مثل کوه پشتم زمانی که جهاز نداشتم خم به ابرو نیاورد زمانی که خانوادم بدون پول و لباس بیرونم کردن رفتم خوابگاه رفت اسنپ کار کرد و ریز و درشت وسایل مورد نیازم خرید بدون اینکه بدونم آورد دم خوابگاه وقتی بهش گفتم محمد سیسمونی چیکار کنم مامانت همش میگه گفت غصه نخور همه چی خودم میخرم میگم بابات خریده وقتی مامانش تو گوشش میخونه ببرش بیمارستان دولتی بهش گفت جون زنم مهمتر ازین حرفاست طلا می‌فروشیم میبرمش بیمارستان خصوصی اینکه با حوصله تمام ویزیت و آزمایشا همرام میاد اینکه هروقت از مطب میام بیرون می‌پرسه بچه چه جوری بود اول فیلمش نشونم بده بعد بریم خونه اینکه هرچی هوس کردم حتی نصفه شب شده رفته خریده اینارو میبینم میگم ارزشش داشت بیخیال حرف بقیه 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

من با شما موافقم راجع به خونه دار شدن هم وام بگیرن طلا بفروشن و.‌‌.. بالاخره قرار فرزندان شون روزی ...

دقیقا

درسته که این زندگی انتخاب استارتر بوده ولی قطعا انتخاب بچه هاش نبوده

بالاخره که بزرگ میشن مدرسه میرن یه کلاس زبان و ورزش باید برن دیگه اونجا ممکنه خودشونو مقایسه کنن

خود من اعصابم خیلی بهم ریخته‌ست ظرفیت یادگیری یه هنر جدید رو ندارم ولی استارتر حیفه این همه آرامش داره ذهنش بازه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕