2777
2789
عنوان

اخرش نفهمیدم چی مهمتره

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 62 پست
عزیزم من مدرک ارایشگاهی دارم

خب پس حله دیگهههههههههه نشستی خونه که چییییی 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاترین ثروت یه مرد حمایت گریشه که شوهر شما داره و چقدر عالی که خودت اینقدر درکت بالاست و اینو میفهمی

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
دقیقادرسته که این زندگی انتخاب استارتر بوده ولی قطعا انتخاب بچه هاش نبودهبالاخره که بزرگ میشن مدرسه ...

من دخترم کلاس دومه...از الان زیر نظر مشاور تحصیلیه...بابت املا نویسیش..در این حد اهمیت میدیم ب چه هامون..قطعا کم نمیزاریم..ک اونا بخان احساس کمبود کنن...

نمیدونم شما یه بار دیگه پست هاتونو بی طرف بخونید ببینید چه وایبی میگیرید

خب قعطا نمیام تز طلاهام بگم..یا از پس انداز مون..یا زمینای ک زیر کشت هست.

دارم از برخورد اطرافیانم و توقعات اونا میگم.

من که حس خوب گرفتم. انشاءالله همیشه خوشبخت باشی زندگی همینه‌.

ولی از بقیه کاربران حس بدی گرفتم که میگن برو سرکار یا آرایشگاه یا این که آینده بچه‌ات ال میشه بل میشه. 

بچه که سیراب محبت باشه همین زندگیرو میپسنده و به خانوادش عشق میده نه خانواده‌ای که همه چیز پوله بازم سیر نیست دل باید سیر باشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
نمیدونم شما یه بار دیگه پست هاتونو بی طرف بخونید ببینید چه وایبی میگیرید

من دوربریام..همه تحصیل کزده و شاغل هستند...مقایسه ک میکنند این مدلی مقایسه میکنند.نسبت ب همسن و سالات تو‌تکون نخوردی ازجات..مقایسه میکنن با .خاستگارایی ک برای خاهرم میاد...و هربار مامانم خونمو تو شیشه میکنه...ک ای کاش صبر میکزدیم برات...من مشکلی ندارم با زندگیم..ولی این که دایم دیکران برات ابزاز تا سف کنند خیلی بده.من دارم‌راجب اینموضوع صحبت میکنم.بااینکه بارها صحبت کردم باهاشون...اما گاهی یه چیزای ادم‌میشنوه م دلش میشکنه.

من که حس خوب گرفتم. انشاءالله همیشه خوشبخت باشی زندگی همینه‌.ولی از بقیه کاربران حس بدی گرفتم که میگ ...

اره...انکار ادم خودش مغزشش کشش نمیده..ک بره سره کار..یا هنریادبگیره...اصلا موضوع صحبتم چیز دیکه ای بود...میدونی یکس فامیلای نزدیکم همسن بودیم..شوهرش پولداره...خیلی وضعیت اقتصادیش خوبه.همزمان ازدواج کردیم..و خیلی مقایسه میکنند...درحالی ک نمیبیند پسره باباش همه چی داد..خونه ماشین کار..گقدر طلاو‌پول ریخت برا عروسش..

خب قعطا نمیام تز طلاهام بگم..یا از پس انداز مون..یا زمینای ک زیر کشت هست.دارم از برخورد اطرافیانم و ...

خب اینهارو برو به اطرافیانت بگو چرا به من میگی😂😂 

من کی باشم که بخوای خودتو به من اثبات کنی فقط یه کاربر سایتم شرایط زندگی من و شما هیچ تاثیری تو زندگیامون نداره

من دیدم گفتی خونه نداریم ماشینمون خوب نیست مسافرت خوب نرفتیم تفریحمون سیب زمینی پختنه گفتم خب شما هم یه حرکتی بزن الکی نشین تو خونه کمک خرج باش

کاملا منطبق بر متن تاپیکتون پست گذاشتم نه هیچ چیز دیگه ای

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
من دوربریام..همه تحصیل کزده و شاغل هستند...مقایسه ک میکنند این مدلی مقایسه میکنند.نسبت ب همسن و سالا ...

حقیقتشو بخوای خانم برای خونه ساخته شده برای تربیت فرزند اگه بیرون کار کنه دچار فرسایش روحی میشه. ولی الان چشم هم چشمی شده شاغلی تو این زمانه مد شده و خانم های خانه‌دار تحقیر میشن در صورتی که آرامش تو خانه‌های هست که خانم خانه‌داره 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.