2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4825 بازدید | 233 پست
باشه عزیزم ممنون حتما رعایت میکنم . اخع یک جا میگن شوهرت نپوس ی جا میگن بپوش ینی به نظرت روزا بپوشم؟

ببین شورت و درست کردن ک خانوما بپوشن دیگه .

اما باید تمیز نگهش دارس روزی دوبار و حتما عوض کن 

فقط هم نخی باشه هم تنگ نباشه ازاد باشه

دیدی ترشح داره برو عوض کن

تا الان نپوشیدی و فرقی نکرده الان بپوش ولی رعایت کن همه چیو

شبا هم موقع خواب در بیار و دامن بپوش ک هوا بخوره و استراحت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم ممنون حتما رعایت میکنم . اخع یک جا میگن شوهرت نپوس ی جا میگن بپوش ینی به نظرت روزا بپوشم؟

شورت پوشیدنم بستگی به بدنت داره. مثلا من خودم مدام سوزش داشتم و مدام دکتر یکیش گفت تو خونه شورت نپوش دیگه خوب شدم کامل . الانم اگه چندروز همش تنم باشه سوزش میگیرم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

من دستمال کاغذی که تو دسشویی باشه استفاده کنم. سریع عفونت میگیرم. لباس زیراتم تمیز نیس. عزیزم مینداز ...

باشه عزیزم چشم ولی می‌دونی من خودم حس می‌کنم چون خیلی استرس دارم و خیلی اعصاب خوردی دارم سیستم ایمنی بدنم پایین اومده مثلاً باید خودمو یکم تقویت کنم حس می‌کنم اگه آروم بشم شبا زود بخوابم خیلی بهتر شه

حالا این درمون خونگیا خیلی زیاده یکی میگه جوش شیرین یکی میگه سرکه یکی نمک خیلیا هم نتیجه گرفتن حالا ...

انشاالله اثر کنه من خودم به نسخه دکتر سه جور آنتی بیوتیک میخوردم و پماد میزدم خوب نشدم ولی با سرکه خوب شدم😅

نه . خودمم خیلی میترسم که همین باشه هزینه این تست هم زیاده . ولی اخع اچ پی وی از کجا اومده اصلا من ...

ایشالا ک اون نیس ولی خب میگن از لیزر و استخر و ...هم انتقال میشه

ببخشید قصد جسارت ندارم ولی خب از شوهرتم ممکنه بگیری دیگه حالا اونم ک میگی جای دیگست .حتی اگه رفتار پر خطرم نداشته باشه از لباس زیر الوده ی بقیه تیغ و ژیلت بقیه و....

تستشو بدی خیالت راحت میشه

انشاالله اثر کنه من خودم به نسخه دکتر سه جور آنتی بیوتیک میخوردم و پماد میزدم خوب نشدم ولی با سرکه خ ...

منم قبلاً درمان خونگی انجام دادم تو تشت آب نمک نشستم تا چند روز واقعاً خوب بودم

بهم گفت خیلی عفونتت شدیده که اگه باز هم ادامه دار باشه میشه زخم . گفت از الان پیشگیری کن که دیگه به ...

اره مرتب پتوها و روکش تشک ها رو بشور  بهداشت رابطه و شوهرت هم فراموش نکن همش مال لباس زیر نیست لباس و دست و اندام شوهرت هم تمیز نیستن ،موقعه رابطه الکل بزار کنار دستت ضدعفونی کنید تا این مشکل حل بشه بتونی راحت زندگی کنی ، 

ایشالا ک اون نیس ولی خب میگن از لیزر و استخر و ...هم انتقال میشهببخشید قصد جسارت ندارم ولی خب از شوه ...

چی بگم والا خدا ب خیر کنه . 

الان که دکترا میگن فقط از رابطه جنسی میشه و از دستشویی و لیزر انتقال پیدا نمی‌کنه نمی‌دونم چی راسته چی دروغ شوهرمم الان تو خوابگاهه میگه یکی از هم اتاقیاش قبلاً زگیل داشته ولی الان خوب شده اینو گفت من تن و بدنم لرزید خیلی ترسیدم

منم قبلاً درمان خونگی انجام دادم تو تشت آب نمک نشستم تا چند روز واقعاً خوب بودم

پس شاید سرکه هم برات جواب بده

هردفعه از سرویس اومدی یکم با پنبه بزن

واقعا مشکل بدیه واقعا عذابشو کشیدم میدونم😥

اره مرتب پتوها و روکش تشک ها رو بشور بهداشت رابطه و شوهرت هم فراموش نکن همش مال لباس زیر نیست لباس ...

ببخشید سوال می‌کنم شما با قرص و دارو خوب شدی؟ 

حتماً عزیزم همین کارو می‌کنم مدام پتوها رو می‌شورم یا مثلاً من به شوهرم خیلی اصرار می‌کنم که قبل رابطه حتماً خودتو بشور میگه رفتم حموم دیگه میگم خب رفتی حموم ولی دوباره رفتی دستشویی شوهر منم به خاطر کارش دستشویی بین راهی زیاد میره خوب دستشویی بین راهی می‌دونی چقدر کثیفه من میگم همش از اونه وگرنه اوایل که من اصلاً عفونت نداشتم اگه هم بود انقدر زیاد نبود من میگم همش به خاطر استفاده از دستشویی عمومیه که شوهرم استفاده می‌کنه 

منظورت اینه ک با الکل موقع رابطه دستمون ضد عفونی کنیم دیگه ؟ 

پس شاید سرکه هم برات جواب بدههردفعه از سرویس اومدی یکم با پنبه بزنواقعا مشکل بدیه واقعا عذابشو کشیدم ...

خیلی بده من الان نزدیک ۶ ماهه عفونت دارم هر دو ماه یک بارم میرم دکتر خدا کنه دیگه خوب بشه دلم برا مجردیم تنگ شده چقدر سالم بودم

ببخشید سوال می‌کنم شما با قرص و دارو خوب شدی؟ حتماً عزیزم همین کارو می‌کنم مدام پتوها رو می‌شورم یا ...

اره دیگه ، نه دارو زیاد نخوردم کلا کم عفونت میگیرم چون زیاد رعایت میکنم ، تو مناطق گرمسیری هم عفونت زیاده بخاطر تهویه نشدن خونه و رختخواب ها

پس شاید سرکه هم برات جواب بدههردفعه از سرویس اومدی یکم با پنبه بزنواقعا مشکل بدیه واقعا عذابشو کشیدم ...

به نظرت اوزون تراپی اینا حوابه؟ 

من از دیشب که اومدم فکرم درگیره میگم خدایا ین برای من اوزون تراپی می‌کرد با یه چیز لوله مانند مثل سونو واژینال خب برای یه نفر دیگه هم ز همین استفاده می‌کنه روش که کاندوم نمی‌کشید این خودش کثیف نیست 😐