2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4872 بازدید | 233 پست
خیلی عنونت شدید بوده رفته دهانه رحم رو زخم کرده که اوزون تراپی نوشته ، الان برا زخم‌دهانه رحم دیگه خ ...

بهم گفت خیلی عفونتت شدیده که اگه باز هم ادامه دار باشه میشه زخم . گفت از الان پیشگیری کن که دیگه به اونجا نرسه 

اوزون تراپی هم برای عفونتم نوشت ولی خیلی از این اخلاق بدم اومد که وقتی من تو بودم ازم مریض می‌اومد یعنی من لخت بودم داشتم اوزون تراپی می‌شدم یه مریض دیگه میومد تو رده هم کامل نمی‌پوشوند پاهام کامل مشخص بود . 

الان من پتوها رو بشورم لباس زیرها رو بندازم دور یعنی دیگه همه چی تمیز میشه؟

همسرت قبل از رابطه خودشو با ژل شستشو بشوره و اینکه اگه خودت دارو مصرف میکنی اونم باید مصرف کنه

ی وقت میشوره ی وقت میگه خال ندارم 

دیگه مجبورش میکنم بخدا 😭 

بهش میگم دارو بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت این درمان های خانگی جواب میده ؟ بخدا من به خوردن این همه قرص اصلا دید خوبی ندارم الان نمی‌دو ...

من خودم اصلا به این درمان خونگیا دید مثبت نداشتم قبلا ولی واقعا خوب شد

حالا امتحان کن ضرر نداره فقط سرکه رو خیلی داخل نزن 

ان شاءالله جواب بگیری زودتر

میدونم چقدر بیخوده

خب اینکه نمیپوشی اشنباهه منم قبلا اینکار و مبکردم و همش عفونت داشتمولی باید بپوشی تا رطوبت و ترشحات ...

باشه عزیزم ممنون حتما رعایت میکنم . اخع یک جا میگن شوهرت نپوس ی جا میگن بپوش 

ینی به نظرت روزا بپوشم؟ 

بعد اسی ازت تست اچ پی وی نگرفته دکترت؟ یکی از تستای مهم برای عفونت مکرر همینه اگه ندادی بده ک خیالت ...

نه . خودمم خیلی میترسم که همین باشه 

هزینه این تست هم  زیاده . ولی اخع اچ پی وی از کجا اومده اصلا 

من فقط لیزر میرم همین 

اگه مثبت باشه خطرناکه ؟ خیلی میترسم 

همین کارو می‌کنم عزیزم هیچ وقت شورت نمی‌پوشم نهایتاً وقتایی که برم بیرون می‌پوشم همیشه خودمم خشک می‌ ...

من دستمال کاغذی که تو دسشویی باشه استفاده کنم. سریع عفونت میگیرم. لباس زیراتم تمیز نیس. عزیزم میندازی ماشین تمیز نمیشه بعد دو روز بیرون بمونه که بدتر خاک و گردو غبار میگیره. با دست بشور چند ساعت بمونه آفتاب اوکیه. بعد اگه شوهرت تمیز نیس.آره احتمال داره از اون باشه. منم این اواخر زیاد عفونت میگیرم و کلافه شدم ولی خودم میدونم که مشکل از شلختگی شوهرمه.بعد برای تقویت قرص پروبیوتیک بخور. مولتی ویتامین بخور. 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

من خودم اصلا به این درمان خونگیا دید مثبت نداشتم قبلا ولی واقعا خوب شدحالا امتحان کن ضرر نداره فقط س ...

حالا این درمون خونگیا خیلی زیاده یکی میگه جوش شیرین یکی میگه سرکه یکی نمک خیلیا هم نتیجه گرفتن حالا ه مدت صبر می‌کنم اینو انجام میدم اگه اثر نداشت دیگه همین کارا رو میکنم