2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4856 بازدید | 233 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399870459]چی بگم والا خدا ب خیر کنه .  الان که دکترا میگن فقط از رابطه جنسی میشه و از دستشویی و لیزر انت ...[/QUOTE

۹۰ درصد رابطه ست.ولی بودن کسایی ک بدون رابطه مبتلا شدن

خب دیگه جایی مث خابگاه الودست دیگه .جالا اون ی نفر میدونسته ک داره خیلیا بدون علایم دارن ینی ضایعه ی زگیل و ندارن ولی ناقلن

بدی خودت خیالت راحت تره

کپسول لاکتوفم بخور عاللللللیه.منم خودم چه قدددر درگیرش بودم انواع آنتبیوتیک اما در نهایت همین لاکتوفم.سرچ کن تو نت ببین چیه.باکتری مفید پروبیوتیکه یعنی هیییچ ضرری هم نداره

بعد اسی ازت تست اچ پی وی نگرفته دکترت؟ یکی از تستای مهم برای عفونت مکرر همینه اگه ندادی بده ک خیالت ...

من رفتم دکتر برا اولین بار بهم دارو برا عفونت قارچی داد و این تست رو نوشت علتش چی بوده 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بهم گفت خیلی عفونتت شدیده که اگه باز هم ادامه دار باشه میشه زخم . گفت از الان پیشگیری کن که دیگه به ...

علائمت چیه عزیزم ؟ من هیچ علائمی ندارم جز اینک شرت هام لک میشه همیشه و اگر دیر عوض کنم یکم خارش دارم

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

کپسول لاکتوفم بخور عاللللللیه.منم خودم چه قدددر درگیرش بودم انواع آنتبیوتیک اما در نهایت همین لاکتوف ...

من بایوفم خوردم هیچ اثری برام نداشت یعنی به نظرت این خوبه گه خوبه حتماً امشب می‌خرم

من بایوفم خوردم هیچ اثری برام نداشت یعنی به نظرت این خوبه گه خوبه حتماً امشب می‌خرم

برای من که واقعا جواب داده.همیسه هم یه بسته تو یخچال دارم.اگه گرفتیش ام حتما تو یخچال باید بذاریشون

من رفتم دکتر برا اولین بار بهم دارو برا عفونت قارچی داد و این تست رو نوشت علتش چی بوده

مجردی یا متاهل؟

انقد این ویروس زیاد شده بضی دکترا گذاشتنش جزو تستای روتینشون دیگه

چون این ویروس باعث ترشحای غیرعادی میشه

کپسول لاکتوفم بخور عاللللللیه.منم خودم چه قدددر درگیرش بودم انواع آنتبیوتیک اما در نهایت همین لاکتوف ...

منم میخوام بگیرم. روزی یه دونه خوردی؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

اگر تاثیر داره حتماً انجام میدم البته من تو خونه اصلاً شورت نمی‌پوشم فقط با شلوار یا دامن دیشب رفتم ...

اینکه همسرتون بهداشت رو زیاد رعایت کنه و قبل از نزدیکی خودشونو با شامپو بدن بشورن. خودتون هم بعد از نزدیکی حتما خودتون رو با شامپو بدن بشورید خیلی تاثیر داره