2777
2789
عنوان

جفتمون دلتنگیم ولی غرور نمیذاره بیایم جلو😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 34 پست
زیاد مطمعن نباش . داره دون میپاشه واسه بعدی با فاز شکست عشقی که بیان دلداریش بدن.اگه فکر میکنی رابطه ...

وای باز من با خودم میگفتم این چقدر دوسم داره که تو چنلی که پر دختره درباره من مینویسه🤣🤣

همینقدر سادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییی

اسی جریانتو فهمیدم الان

طرفت غرور نداره بلکه نمیخواد بیاد جلو الان

توام دلتنگ کسی ک با حرفای دوستت بلاکت میکنه نباش 

با مرد تو رابطه باش ن پسر بچه 

مشکلات باید کنار هم ک با گفتگو حل شن ن بلاک و فاصله و پروف و بیو 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای باز من با خودم میگفتم این چقدر دوسم داره که تو چنلی که پر دختره درباره من مینویسه🤣🤣همینقدر ساد ...

شگردشونه، الان یه دختره میره بهش میگه ما دخترا کسی رو‌بخوایم هرجور شده باید بهش برسیم اون اصلا تورو دوست نداره و ننیفهمه پسرا غرور دارن منتظره بری غرورتو خورد کنه پس ولش کن . 

و رابطه نیم بند شما کامل کات میشه و اون دختر نصیحت گر و‌مشاوره دهنده جایگزین شما میشه😀

اسی جریانتو فهمیدم الانطرفت غرور نداره بلکه نمیخواد بیاد جلو الانتوام دلتنگ کسی ک با حرفای دوستت بلا ...

اره میفهمم واقعا بچس اصلا هم با رفتاراش حال نمیکنم اما نمیدونم چرا انقدر بی قرارشم 

یعنی پس کلا دیگه نمیاد؟ 

شگردشونه، الان یه دختره میره بهش میگه ما دخترا کسی رو‌بخوایم هرجور شده باید بهش برسیم اون اصلا تورو ...

چه غم انگیز قلبم جدی درد گرفت😔😂

پس چطوری فراموشس کنم نمیتونم اخه