2777
2789
عنوان

جفتمون دلتنگیم ولی غرور نمیذاره بیایم جلو😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 34 پست
به خودت بگو عنی بود که ریدمش تمام شد رفت.دفعه بعد ادم دهن بین دیدی اصلا نگاش هم نکن چه برسه به دوستی ...

مرسی خیلی خوب گفتی😂

اخه میدونی حس میکنم از اینکه دوسش دارم نیست کلا رومخمه که رابطه یهو اینطوری تموم شد 

یعنی شاید اگر اشتی کنیمم دیگه حسی بهش نداشته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خیلی خوب گفتی😂اخه میدونی حس میکنم از اینکه دوسش دارم نیست کلا رومخمه که رابطه یهو اینطوری تموم ...

مثل فیلم پژمان جمشیدی برو‌ اشتی کن بعد برین بهش بعد بگو من بودم که تموم کردم رابطه رو تا چونش بسوزه😂

اگه اخر تایم استوریش بوده شاید هنو انلاین نشده چک کنه😀

ن نوشته بود ۱۹ساعت پیش الآنم شده ۲۳ساعت ولی کماکان فالووش دارم میگم تا الان دیگه فهمیده استوریشو از هایلایت سین زدم و تو‌پیجش تلپ شدم

تو ازدواج کردی دختر؟🥲🥲یادمه کاربری تو یکی از پسرا فامیل رو دوست داشتی

اره قشنگم

اون دوستمه🥲😂دهن سرویس هنوزم دوستش داره …

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/