2542025sara مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 627 عنوان جفتمون دلتنگیم ولی غرور نمیذاره بیایم جلو😂😂 320 بازدید | 36 پست خودم که خیلی حالم بده اونم خیلی ریپوست و پروف و بیو دربارم میذاره اما هیچکی به اون یکی پیام نمیده🤣🤣 1404/08/06 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6836 کسی شما رو بخواد غرور براش معنی نداره ، خودتونو گول نزنید .🤣 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱
2542025sara مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 627 کسی شما رو بخواد غرور براش معنی نداره ، خودتونو گول نزنید .🤣 خب من واقعااا میخوامش ولی نمیرم پیام بدم
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3280 تو شروع کننده باشی ایموجی بفرست اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3280 کات کردیم سر یک سوتفاهم نزار دیر شه برو اشتی کن اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5376 کسی شما رو بخواد غرور براش معنی نداره ، خودتونو گول نزنید .🤣 تو ازدواج کردی دختر؟🥲🥲یادمه کاربری تو یکی از پسرا فامیل رو دوست داشتی لایک ندوست😌🙆🏻♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!
سروبلندقامت عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1365 من چه جوری باید بهش غیر مستقیم چراغ سبز نشون بدم که برگرده ؟
2542025sara مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 627 تو شروع کننده باشی ایموجی بفرست اخه تقصیر کار اونه من با یکی تازه دوست شدم بعد درباره اون بهش گفتم اینم اکانتشو پیدا کرد رفت دربارم بهش چرت گفت اونم باور کرد زد بلاکم کرد البته بهش حق میدم باور کنه چون یک سری چیزا پیش اومده بودالان فهمیده حرفای دوستم دروغ بوده ولی نمیاد جلو
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3280 من دیر شد و از دستش دادم اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
شفق_قطبی۲ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 985 زیاد مطمعن نباش . داره دون میپاشه واسه بعدی با فاز شکست عشقی که بیان دلداریش بدن.اگه فکر میکنی رابطه تون ارزش ادامه داره و مقصر اون مسله خودت بودی ، میتونی قدم پیش بذاری وگرنه بزدوی ورق برمیگرده و شما هیچ جایگاهی پیشش نخواهی داشت
2542025sara مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 627 نزار دیر شه برو اشتی کن اخه تقصیر کار اونه من با یکی تازه دوست شدم بعد درباره اون بهش گفتم اینم اکانتشو پیدا کرد رفت دربارم بهش چرت گفت اونم باور کرد زد بلاکم کرد البته بهش حق میدم باور کنه چون یک سری چیزا پیش اومده بودالان فهمیده حرفای دوستم دروغ بوده ولی نمیاد جلو
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3280 اخه تقصیر کار اونه من با یکی تازه دوست شدم بعد درباره اون بهش گفتم اینم اکانتشو پیدا کرد رفت دربارم ... اوه خار مادر اینطور دوستارو باید ناز کرد اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8240 کسی شما رو بخواد غرور براش معنی نداره ، خودتونو گول نزنید .🤣 دقیقا غرور چیه دیگ وسط عشق!پروف و بیو میذارن مث بچه ها ولی مث بالغ ها پیش قدم نمیشن ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙