2777
2789
عنوان

پژمان جمشیدی چرا نمیتونم باور کنم

276 بازدید | 28 پست

*شاکی پژمان جمشیدی: پزشکی قانونی دو بار تجاوز را تایید کرد*

«برای آقای جمشیدی رزومه‌ام را فرستاده بودم. با من تماس گرفت و دعوتم کرد که بروم سر صحنه سریال «محکوم». رفتم و آنجا کلی از من تعریف کرد و گفت که خیلی بااستعدادم. گفت کمکت می‌کنم، بیا حرف بزنیم و قرارداد ببندیم.»

«من هم اعتماد کردم و با او رفتم. وارد خانه که شدیم، در را قفل و شروع به کشیدن مواد کرد و دود آن را روی صورتم فوت می‌کرد. دست‌وپایم را بست و بعد به‌زور با من رابطه جنسی برقرار کرد. من میخکوب شده بودم و از پس‌اش برنمی‌آمدم. بعد نشئه شد و به کناری افتاد. من هم دنبال کلید گشتم و پیدایش کردم. آرام در را باز کردم و به کوچه رفتم، شروع کردم به داد و بیداد و گریه»

بعد از داد و بیداد او، چندنفر از اهالی آنجا نزد او می‌روند و از ماجرا می‌پرسند: «دو نفرشان گفتند، باید به پزشکی قانونی برویم و سریع من را به آنجا بردند. همان شب، پزشکی قانونی تجاوز را تایید کرد. بعد از اینکه شکایت کردیم دوباره دادگاه از پزشکی قانونی استعلام خواست. این‌بار از جمشیدی هم تست DNA گرفتند و وقتی با آزمایش قبلی تطابق دادند، باز هم تجاوز را تایید کردند.»

🆔 @TahlileMardom 🎤

💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب بی دلیل که نمیگیرنش ولی واقعا فک نمیکردم اینجوری باشه

واسه سرپوش گذاشتن رو عروس دختر شمخانی دیگه ب این بنده خدا تهمت زدن دیگه باید ی جوری دهن مردم میبستن 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

اصلا ب ما چهاون که تو پول غلت میزنه مگه یه درصدم به مردم فکر میکنه؟!هر گِلی میخوان بسرشون بگیرن

اخه تصوراتم کلا ازش خراب شد 

فک نمیکردم یه درصدم اینطوری بشه و اینجوری آبروش همه جا بره

💍

تازه میگن ۵۰میلیاردم بهش پیشنهادداده ک شکایت نکنه اونم قبووول نکرده🦦😂

حرفای خنده دار مسخره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

باور نکن مهم اینکه ک ی ملت میدونن اینکاره نیست

شما از کجا انقدر مطمئنید؟؟؟

آدما هر روز یه کارایی میکنن که پشمای خودشون هم می‌ریزه شما چطوری به یه آدم که حتی از نزدیک ندیدیش انقدر اعتماد داری؟