2777
2789
عنوان

پژمان جمشیدی چرا نمیتونم باور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
واسه سرپوش گذاشتن رو عروس دختر شمخانی دیگه ب این بنده خدا تهمت زدن دیگه باید ی جوری دهن مردم میبستن

چه ربطی داره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟هرکی هر غلطی میخواد بکنه بعد باهاش ازدواج کنه؟؟!!

🤔😐من کسی که مورد اتهام قرار میگیره در موردش اصلا صحبت نمیکنم چون خودم قضایارو تو فکر اینا حل کردم ونیازی نیست که در موردش هی حرف زد .من توضیحاتی که پخش شده رو گفتم یعنی به من ربطی نداره .مهم اینه که بیشترمون فهمیدیم چی درسته چی غلط 

واسه سرپوش گذاشتن رو عروس دختر شمخانی دیگه ب این بنده خدا تهمت زدن دیگه باید ی جوری دهن مردم میبستن

اخه خود اون مجلسم مال دوسال پیش بود

البته در این مورد یه نظریه دیگه هم مطرحه
اونم اینکه چون اقای بازیگر طی یک داستانهای خاصی ، بر خلاف عموم همکارانش مشغول کار بود و پولسازترین و پرکارترین چهره هم در سینما و هم در تی وی بود  بدون داشتن هیچ حاشیه ای ، ممکنه که حالا این اتفاق یه پروژه باشه برای انتقام از اون عملکرد . یکیو گول زدن فرستادن سروقتش که تسویه حساب کنن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

واقعا نمیدونم آخه چه ربطی داره دیگه انقدر خر تو خر نی

باور کن انقد خر تو خر هست و نمیدونی

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

اونکه دست پاش بسته بود چجوری یهو رفت کوچه 🤣

بعد جز محالاته بره توکوچه خیابون جیغ جیغ کنه هیچ فیلم و عکسی ازش درنیاد اصلااا مسخرست

من همین الان برم تو کوچمون جیغ بزنم فرداش فیلمش تواینستاست😂چ برسه ک بادست وپای بسته واون شرایط برم

حالا اینک چجوری بادستای پای بسته رفته خودش جای توضیح داره ملتو خر فرض کردن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

این یه ملت اگه طرف یه آدم مذهبی بود صد تا گناه نکرده و ندیده رو میچسبوندن بهش با اطمینان صد در صد

حالا ازکجا فهمیدی مذهبییه یانیست؟؟؟؟؟

ملت با مذهبیا مشکل ندارن با مذهبی نماها مشکل دارن ک کاملا مشخصه شامل کیا میشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️