2777
2789
عنوان

طلا سقوط کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6405 بازدید | 209 پست
من معلمم امروز همکارا که اهل طلا واینا هستن با قاطعیت می گفتن خیلی میاد پایین

منم از چندتا طلافروش که از اقوام هستن شنیدم خیلی میاد پایین 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه بیاد پایین.فقط منو و شما که نیستیم.مردم گناه دارن

خدا کنه بیاد من خودم همه پس اندازم طلاست 

ولی خدا کنه بیاد پایین چه وضعیه خدایی کلی پول میدی یه زنجیر نازک بهت میدن 

همه طلاهام ساده و بدون اجرت و دست دومه 

دوس دارم طلاهای خوشگل بخرم 🤧😭😭😂

جوجه پرستار

اسی خیلی عجیبی

خیلیااااااااااااااااا

خونه داری ماشین داری خبر از گشنه نداری

ملت دارن بزور شکم سیر میکنن

بعد تو میگی طلابره بالا اوضاعم باهاش بدتر بشه ک خدایی نکرده سرمایه  بچه تو بخطر نیفته

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خداکنه بیاد پایین

خدا کنه پایین بیاد دوستانی که طلاخریدید چه ارزون بشه چه گرون شماها بالاخره پولی داشتید که بخرید اون بدبختی که با این گرونی نمیتونه نه صاحب خونه بشه نه هم پول پیش نجومی بده به صاحب خونه نه هم می‌تونه زندگی تشکیل بده اینقدر گرونی واقعا سخته الان تو زندگی خیلیا بیشتر چیزها کلا دیگه استفاده نمیشه حالا شماهانگران پایین اپمدنید انشالله برابر با خاک بشه درعوض نسل آینده مثل مانسوزه وننسازه

کل هشتاد میلیون بدبخت بشن که این خانم میخواد توله پس بندازه اینقدر احمقی که لایقت نیست درست حرف بزنم ...

شما خودت چنتا توله داری عزیزم

عزیزم من نمیتونم مثل شما بشینم فردا روز کاسه گدایی دست بگیرم

همین توله خودت فردا روز خرج ندارع 

در ضمن هشتاد میلیون ایرانی فدای یه تار موهاش عزیزم

چرا اعتقاد به خدا نداری خدا آینده بچه را بهتر از طلا تامین می‌کنه

نمیدونم چرا با دیدن این حرفتون یاد یه داستانی افتادم.

پدربزرگم سالها پیش تعریف می‌کرد میگفت دوتا مردی بودن که یکیشون ثروتمند بوده و یکیشونم فقیر. 

اونی که ثروتمند بوده آخرای عمرش به بچش گفته تورو سپردم به مال و اموالم.اینده تو بااینا تضمینه.

و اونیم که فقیر بوده آخرای عمرش به بچش گفته تورو سپردم به خدا. ان شاالله خودش کمکت میکنه.

و در نهایت اونی که ثروتمند بوده بچش تمام مال و اموال پدره رو از دست میده و فقیر میشه

و اونی که فقیر بوده تو زندگیش به همه چی رسیده و ثروتمند شده.

این حرفتون منو یاد این داستان انداخت.

واقعا اول و آخرش فقط خداست که میتونه نجات دهنده همه ی ما بنده ها باشه