🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
عزیزم من به تاپیک زدم و هر کسی هم نظر خودش گفتههیچ کسی هم بهم توهین نکردن جز این خانمانتظار ندارید ک ...
کلی گفتم
منظورم همه بودن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
عزیزم طلا آینده بچه شمارو تامین نمیکنه خداروشکر بچه من اونقدی براش میمونه که خودشو بچه های آیندش تامین کامل باشن ولی به خدا ذره ای از آیندش خیالم راحت نیس همیشه از خدا میخوام دل خوش داشته باش سالم باشه حلال حروم سرش بشه وقتی میرم مدرسه میگم خدایا من واسه این بچه ها هر کار از دستم برمیاد میکنم ولی بچه منو در آینده به حال خودش نزار به نظرم این چیزا بیشتر بهش کمک کنه حالا من برم برای آیندش طلا بخرم چه سود اون حرص و جوشی که شما الان داری با بچه تو شکمت میخوری که طلا بره بالا ضرر نکنی مطمئن باش اثرش هزار برابر بدتر و غیر قابل جبران ضرر مالی جبران میشه ولی ضرر روحی هیچ وقت جبران نمیشه گلم کاش الان که حامله ای خودتو تحت فشار روحی قرار نمیدادی
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.