2777
2789
عنوان

طلا سقوط کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فهمیدم چرا کشورمون هی داره اوضاش بد میشه.همه دلال شدن و دارن آرزوی افزایش قیمت طلا رو میکنن بخا ...

دقیقا 

منم طلا دارم ولی دوست دارم بیاد زیر ۸ تومن که احتمالش زیاده چون غیر طبیعی رفت بالا اینجور مواقع دستپاچه نباید خرید کرد 

خب چکار کنمتکلیف اون نی نی که میخاد دنیا بیاد چی میشه

انگار بچه ی شما خونش از تمام مردم رنگین تره هی تکلیف چی میشه چی میشه 

دعا نکن طلابره بالا که مردم تو فشار اقتصادی له بشن

خیلیا داروی وارداتی باید بگیرن مرگ و زندگیشون بسته به اون داروئه که با قیمت دلارو طلا هرروز داره بالاتر میره 

من خودمم ماشینمو فروختم طلا خریدم ولی انقدر دلم سیاه نیست که دعا کنم کاش بالا بره 

گذاشتم کنار واسه آینده بچم 

خاضرم نیستم حتی دعا کنم بقیه مردم بدبخت شن فقط بخاطر سود خودم 

به خودت بیا زیادی غرق این دنیا شدی 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
کل هشتاد میلیون بدبخت بشن که این خانم میخواد توله پس بندازه اینقدر احمقی که لایقت نیست درست حرف بزنم ...

هی نی نی نی نی میکنه ولی توله فشنگ تر بود که گفتی.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خب چکار کنمتکلیف اون نی نی که میخاد دنیا بیاد چی میشه

عریزم وقتی دیدی غیر طبیعی رشد کرده نباید می خریدی الان احتمال ریزش زیاده چون آمریکا با حماس هم توافق کرده و همچنین با چین دوست شده