2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

117 بازدید | 14 پست

یه سوال مسخره البته😂😂💔

شده از یکی مجازی خوشتون بیاد؟ خودم اعتقادم این بود که یه آدم عاقل هیچ وقت عاشق یه پیجی نمیشه

نمی‌دونم چیشد که خودم خوشم اومد ن که دوست داشتن و عشق و این چرت و پرتا باشه فقط خوشم اومد همین🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا زیاد شده بگم وای چه فلانی خوشگله قشنگه جذابه ولی نه اینکه دوسش داشته باشم یا عاشق شدهباشم همون ...

ببین خیلی عجیبه من اصلا به هیچ اقایی فالو بک نمی‌دم ایشون فالو کردن من پروفایل مذهبیشونو دیدم فکر کردم فیلم و محتوای مذهبی اینا می‌زاره چون پیجش قفل بود منم درخواست دادم 

بعد مدتی بهم پیام داد که عذر میخوام شما که ایرانی هستید چطور عربی حرف میزنید منم براش توضیح دادم که ایران همه اقوامو داره و فلان و همینجا حرف زدنمون شروع شد 

دقیقاً همون روزی که درخواست دنبال کردن منو قبول کرد و من دیدمش پیجش شخصیه پشیمون شدم میخواستم انفالو کنم بعد گفتم نه زشته 

تازه بار اول که دیدمش توی دلم گفتم س اینو قیافشو شبیه میمونِ🫠😂💔💔💔

نمیدونم چیشد ازش خوشم اومد و همش توی ذهنمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

بچه هاا چيكار كنم يه مشكلي برام پيش اومده ميدونم ربطي نداره به اين تايپك ولي ميگم تاحالا اكرافتون كسي انگل داشته؟ يا خودتون توي بچگي داشتين؟ علائمتون چي بود چجور مبتلا ميشن؟

ممكنه كرم روده تا 30 سانتي متر يا حتي بيشتر هم رشد كنن؟

ببین خیلی عجیبه من اصلا به هیچ اقایی فالو بک نمی‌دم ایشون فالو کردن من پروفایل مذهبیشونو دیدم فکر کر ...

اوخی گذراست به نظرم یادت میره زودی الانم هی داری بهش فک میکنی تو ذهنته بعد یادت میره امیدوارم حداقل که اینطوری باشه