2777
2789
عنوان

طلا سقوط کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6396 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت چنتا توله داری عزیزمعزیزم من نمیتونم مثل شما بشینم فردا روز کاسه گدایی دست بگیرمهمین توله خ ...

اول ببین سالم هست با این تفکر یا نه 

چقدر گند هستی 

درد و بلای هشتاد میلیون فرق سرت

خدا ازبونت بشنوه عزیزم

این چیزیه که توکانال تخلیل کارشناس گفت روی یازده بود گفت نخرید 

ده وچهارصد میاد شاید نه وهفتصدم بیاد 

اما بعد یک مدت دوباره میره بالا

دعا کن بیادپایین که بعد بتونی توقیمتهای پایین بخری 

بعدهم همه چیز بیادپایین 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خیلی سلیطه و بی فرهنگه

از مامانت به ارث بردم

چهل پدر. مگه من تو تاپیکامم به کسی توهین کردم

من فقط نظر خودمو گفتم

قرار نیست نظر من با شما که چهل پدری یکی باشه

قرار نیست چون افکارم با شما نیست بهم توهین کنی

من خودم تو گرمی ۱۰۷۷۰ حدود ۱۲.۳۰۰گرم اونم طلای نو و بااجرت خریدم.اما همیشه میگم کاش بیاد پایینتر.به اینم نمیگن ریزش عزیزم طلا از ۸رفت رو ۱۱تو کمتر از یک ماه معلوم بود که باید اصلاح بده.و بعدم اینکه طلا رو باید دید بلندمدت داشت بهش نه اینکه امروز بخری هرروزم قیمتا رو چک کنی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
از مامانت به ارث بردمچهل پدر. مگه من تو تاپیکامم به کسی توهین کردممن فقط نظر خودمو گفتمقرار نیست نظر ...

زنیکه خراب؛ دهن کثیفتو ببند؛ریدم به طلاهات ؛انشاالله با کله طلا سقوط کنه و هزاران بار ضرر کنی و هرچی داری دزد ببره و اصلا نازا باشی.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
داستانهای ۱۴۰۰ سال پیش عزیزمتو همین افکار زندگی کن

اولا که مال ۱۴۰۰ سال پیش نبوده!

دوما کل مقصود این داستان اینه که آدما بیشتر از هرچیزی باید به خدا توکل کنن که خداوند بیشتر از هرچیزی میتونه آینده انسان هارو تضمین کنه نه مال و ثروت.

بقول معروف میگن به زیباییت نناز که به یه تب بنده.

به مالت هم نناز که به یه شب بنده.

پس مال و ثروت هرلحظه ممکنه از دست برن

اما کسی که به خدا اعتقاد داشته باشه 

خدا خودش هواشو داره.

ثالثا، قطعا که من با همین افکار زندگی میکنم.

من خداروشکر دستم به دهنم میرسه

اما بازم با این وجود معتقدم که فقط خدا میتونه آینده ماهارو تضمین کنه نه مال و ثروتمون.

از ماست که برماست

طلا بره بالا که آینده بچه های تو تضمین بشه اونوقت آینده کل ایران نابود بشه 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak