2777
2789

فقط اونایی که تحقیق کردن نظر بدن لطفا. نه اون کشوری که عکساشو دیدید و دوست دارید. ممنونم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

از چه طریق میخواین اقدام کنید ؟

مهارت و مدرک تحصیلیتون چیه 

زبانتون در چه حده 

اینجوری بهتر میتونم راهنمایی کنم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه طریق میخواین اقدام کنید ؟مهارت و مدرک تحصیلیتون چیه زبانتون در چه حده اینجوری بهتر میتونم راهن ...

من و خواهرم هردو ایلتس. خواهرم ایلتس هشت داره.من هنوز ازمون ندادم ولی سطحم همونه. من لیسانس روانشناسی خواهرم لیسانس مترجمی زبان. پدرم مهندس نیروگاه اتمی. مامانمم لیسانس داره. بابام خودش یه مدت روسیه بوده نیروگاه اونجاهم کار کرده ولی روسیه نمیخوایم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

من و خواهرم هردو ایلتس. خواهرم ایلتس هشت داره.من هنوز ازمون ندادم ولی سطحم همونه. من لیسانس روانشناس ...

من خودم عازم نروژ هستم با توجه به موقعیت پدرتون کشورهایی مثل نروژ کانادا آلمان استرالیا خوبه و همینطور سوئد یا فنلاند

البته خانواده من کانادا هستن و زیاد راضی نیستن از شرایط اقتصادی با اینکه خودشون وضع مالی خوبی دارن اما تورم زیاده

من دوبی ام دلم یه کشور بارونی میخواد

ما میخوایم اگر بشه بریم اروپا. وگرنه روسیه هم میتونیم بریم. پدرم یه مدت اونجا کار کرده. و از طریق محل کارش راحت میتونیم انتقالی بگیریم. ولی میخواستیم کشورای اطراف نباشه

من خودم عازم نروژ هستم با توجه به موقعیت پدرتون کشورهایی مثل نروژ کانادا آلمان استرالیا خوبه و همینط ...

کانادا که سرده. من اروپا خیلی مدنظرمه. ولی ببین میخوام یه جوری باشه که اگر رفتیم پدرمادرم خیلی کار نکنن. بیشتر من و خواهرم کار کنیم. میشه؟ 

کانادا که سرده. من اروپا خیلی مدنظرمه. ولی ببین میخوام یه جوری باشه که اگر رفتیم پدرمادرم خیلی کار ن ...

اونجا شرایط فرق میکنه ولی با این هدفی که داری سوییس یا نروژ بهتره البته ایناهم سردن 

اونجا شرایط فرق میکنه ولی با این هدفی که داری سوییس یا نروژ بهتره البته ایناهم سردن

بببخشید متوجه منظورت نشدم. کدوم شرایط منظورته

اینکه فقط تو و خواهرت کار کنی

بابام میگه اگر قراره من کار کنم نمیام😂😂😂