2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176947 بازدید | 1530 پست
خدا چرا کمکم نمیکنه بقران دلم میخواد بخوابم دیگه رنگ صبحو نبینم من چیکار کنم که خلاص شم از این غم دا ...

خدا چقدر بهت نشون بده که وابسته نباش برات مهم نباشه چرا خودتو انقدر اذیت میکنی عزیزم فکر کن مرده اصلا انقدر برات مهم نباشه ک حتی رابطش جلو چشتم دیدی خم ب ابرو نیاری قوی باش دختر 

سعی کن قوی باشی وگرنه از پادر میای 

با گریه زاری چیزی درست نمیشه امیدت ب خدا باشه و اول برو دونبال کار بعد کم کم ازش جدا شو 

چرا باید بی توجهی کردن اون اونقدر حال تورو بد کنه؟

مگه محتاجی؟

تو این دنیا ب هرکی وابسته شی ازت گرفته میشه 

چرا محتاج صحبت اونی 

خودت ب خودت عشق بده 

هروقت محتاج بنده خدا باشیم نا امید خواهیم شد 

قوی باش و ببین خدا الان داره چ درسی بهت میده 

روپا خودت وایسا 

مستقل شو 

ب زندگیت عشق بیار جای خودکشی اگر تا امروز صبحا ب زور بیدار می‌شدی الان با عشق بیدار شو چرا ب چیزهایی ک نداری همش فکر میکنی باور کن اگر خدایی نکرده بچه نداشتی آرزو بچه داشتی از داشته هات لذت ببر از اینکه بچه هات سالمن خونه بالا سرته 

بی اهنیت باش به شوهرت اصلا برات تماساش حرفاش مهم نباشه 

معتاد بودت شوهرت یک نعمت بخدا میتونی از این راه حضانت بچه هارو بگیری ب جای گریه زاری یک بار فقط بلند شو برو بجنگ از حقت دفاع کن بسه گریه زاری اینقدر گریه کردی چیشد؟ 

ب خودت بیا زن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو میکنم انشالله افاقه کنهحس میکنم فردا روز خوبی برام نخواهد بود با اینهمه خشمی که تو وجودمه

فقط ی مدت بجای این افکار منفی فقط شکر کن زندگیت تغیر میکنه بسه دیگ اینقدر نالیدن 

غر نزن 

برای مشکل دونبال چاره و راه حل باش 

نشستن گریه کردن کاری از پیش نمیبره

بنظرم میره زنه رو میاره راحتبرا بچه هم شیره خشک مگره

شاید هم بیاد دنبالش بلاخره تو باهاش زندگی کردی تو این مورد باید بشناسیش ولی من فک نمکنم با چیزایی ک خدت گفتی بیاد دنبالت

با خودتون روراست باشین اگه واقعا میشه تحمل کرد، تحمل بکن اگه نمیشه یه راه حل دیگه پیدا بکن . همسرت ا ...

ن به غریبه که چند بار ببیندش اطمینان میکنه هرچه پول بهش میده اون وقت یه ریال پول به من نمیده و بچه لباس کهنه پاره تنشون میرن مدرسه پول بهشون نمیده باید نگاه دست بچه ها کنن، شرایطشو ندارم جدا شم نمیتونم پول پسنداز کنم از بس که برا بچه ها خرج میکنم حقوقم هم کنه

پیجمو شوهرم پاک کرد یه پیج زدم که کلا همه چیزش صفره انقد زندگیم خرابه که حوصله فعالیت نداشتم والا تو ...

عزیزم شاید پیاممو نخونی ولی از ته دلم برات ناراحت شدم ..میدونم حوصله فعالیت نداری ...اول برو پیش روانپزشک بزار بهت دارو بده یه مدت بیخیال بشی ...داروها میلتم کم میکنه ...یواش یواش روحیت بهتر میشه ..فعالیت شروع کن ..قرارم نیست پست آموزشی یا آشپزی بزاری ..پست هاتم یه عکس حال خوب کن بزار کپشنم یه متن انگیزشی همین ..روزی هم ۵ یا۶ تا استوری بزار فقط یواش یواش که بهتر شدی ..پول دستت بیاد حالت خوب میشه ...میفهمی چقدر مهمی ..داروهاتم قطع میکنی یواش یواش ... خواهرم به آینه نگاه کن نجات دهنده تو آینه ست ..من مطمعنم میتونی 

میشه یکی جواب منو بده ی کاربر گفت قرص آسنترا 50 واسه افسردگیو حال بد خوبه. این درسته؟؟ بدون نسخه مید ...

نه بدون نسخه نمیدن  داروهای مغزو اعصاب رو سرخود نخور هیچیییی ضررش بیشتره برو روانپزشک کاری نداره مینویسه واست

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
وای نمیدن یعنی؟ تازه عصر میخاستم بخرم امیدوارم قرصه ی کم حالمو بهتر کنه

نه نمیدن الکی که نیست کلی عوارض دااااره 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
عزیزم شاید پیاممو نخونی ولی از ته دلم برات ناراحت شدم ..میدونم حوصله فعالیت نداری ...اول برو پیش روا ...

برای همیشه رفتم بچه هامو تو خونه گذاشتم و رفتم برای آینده ایی نامعلوم دعام کنین برام