2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177452 بازدید | 1542 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته پاتو گذاشتی بیرون حق برگشتن نداری من تصمیممو گرفتم نمیتونم اینطور زندگی کنم

عزیزم  نمیدونم پستی که قبلا من برات گذاشته بودم خوندی یا نه؟؟ من برخلاف بیشتر کاربرا مخالف رفتنت نبودم ولی دست خالی نه. گفتم که از پدرت حقتورو میگرفتی. تو دیوار خونه سالمند بهتر پیدا میکردی و برعلیه اش مدرک جمع میکردی تا بچه ها رو قانونی بهت بدن. الان جاخالی دادی، همه چیزرو برعلیه خودت کردی. حداقل برگرد اگه خونه راه نداد به 110 زنگ بزن صورتجلسه بکنن که خونه راهت نداد . کاش برگردی دست پر ، با مدرک و.... از اون خونه خارج بشی تا تو دادگاه هم حرفی برا گفتن داشته باشی .الان برگرد با یه وکیل هم مشورت بکن و گفتم دست پر از اونجا بیا بیرون، هر چند مقطعی بچه هات، پیش پدرشون باشن . کاش برگردی تو اتاقی که اون احمق با زنه صحبت میکنه دستگاه بذاری تا صداشون ضبط بشه. حداقل اون رو تو دادگاه علنی بکنی. اینکارو هم انجام بدی باید با احتیاط باشه که نفهمه والا حیوون، هارتر از قبل میشه برات. باور کن از حرصم اینارو مینویسم کع چ موجودات نری پیدا میشن که بخاطر زیر شکمشون، هر غلطی میکنن . این چنین نرهایی، نباشن بهتر از بودنشان هست. عزیزم این راهی هست که انتخاب کردی بری فقط خواهشا عاقلانه رفتار بکن و اونقدر قوی خودت رو بکن و قوی بمون تا پوزه اون مردک رو، زمین بمالی. من احساس های ترا درک کردم و بهشون احترام گذاشتم  واسه اون با رفتنت مخالف نبودم ولی عاقلانه ترو... 

عزیزم میدونم خسته ای ولی هر کاری راهی داره این کارو نکن 

میدونی با این کار چقد به خودت ضربه میزنی ؟

حالا اگه شوهرتم از اون ناتو ها باشه فردا میره دادگاه ادعا میکنه زنم با یکی رفته معلوم نیست کجا رفته از خونه فرار کرده فلان قد طلا برده پولامو برده اینجوری اونجوری 

چون این بلا سر یکی از همشهری های ما اومد و نتونست چیزی ثابت کنه محکوم شد 

از اونجایی هم که قانون ما قانون جنگله همیشه زنا زیر پای قاضی ها بودن محکوم میشی اوضاع بدتر میشه بخاطر خودت میگم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

استارتر عزیزم این کارو نکن     خواهشششششش میکنم  چون اتفاقات بدی اون بیرون هست که مطمئنم برات مهمه که نیفته  خواهش میکنم نرووووووو بشین سر زندگیت خاست بیاد نخاست بزار نیاد صد سال سیاه خودت و بچه هات آواره و سرگردان نکن تجربه دارم که میگم