2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177490 بازدید | 1542 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو راه حرمم برام دعا کنین دوری بچه هام از همین الان داره دیوونه ترم میکنه

سلام استارتر

عزیزم امشب تو حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برات دعا کردم و اشک ریختم انشاءالله به زودی همه چی درست میشه

یه خبر از خودت بده نگرانتیم

سلام عزیزانم مادرشوهرم زنگ زد و خیلی باهام حرف زد خیلی روز بدی بود امروز با اینکه تمام مدت حرم بودم اما اصلا حال خوبی نداشتم خونه مادرشوهرمم بچه هام هم پیشمن اون مرد یه ثانیه هم بچه ها رو نگه نداشته سریع برده گذاشته خونه مادرش و اینکه اصلا زنگم نزده ....شاید اینو بگم باور نکنین حس میکنم رفتن به صلاحم بوده میدونین از چه بابت از این بابت که فهمیدم و چشمام باز شد که تو این زندگی من همش دنبال این مرد دویدم مردی که اصلا مهم نیست براش که زن تنها بدون سر پناه کجاست پس من چرا براش بجنگم جیغ و داد کنم اونکه اصلا هیچکسم نیست ..سخته خیلی سخته برام دعا کنین که بتونم تو قلب و روحم برای همیشه بکشمش

سلام عزیزانم مادرشوهرم زنگ زد و خیلی باهام حرف زد خیلی روز بدی بود امروز با اینکه تمام مدت حرم بودم ...

بازم خداروشکر که پیش بچه هات هستی 

انشاءالله که دلت آروم بشه و خدا بخاطر بچه هات هم شده راحتی و اسایش رو براتون رقم بزنه

مادرشوهرت چه چیزایی گفت

الان میخوای چیکار کنی

تا کی اونجا بمونی

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بازم خداروشکر که پیش بچه هات هستی انشاءالله که دلت آروم بشه و خدا بخاطر بچه هات هم شده راحتی و اسایش ...

چند روزی اینجام البته شوهرم قبل بیرون اومدن گفت پاتو بیرون گذاشتی حق برگشتن نداری ...هیچی مادرشوهرم میگه بخاطر بچه ها تحمل کن 

سلام عزیزانم مادرشوهرم زنگ زد و خیلی باهام حرف زد خیلی روز بدی بود امروز با اینکه تمام مدت حرم بودم ...

خداروشکر پیش بچه هاتی ممنون خبر دادی از خودت🥺 انشالله همه چی درست شه بزودی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
همه حرفات درسته اما من نمیدونستم شریک زندگی آدم هم می‌تونه در این حد هار باشه که از خوبی های من اینط ...

عزیزم ولی شما سال هاس اوضاعت اینه. بار اول که یه نفر می فهمه ازش سو استفاده شده نباید بذاره بار دوم باز تکرار بشه. اگه مشکل شما ندونستن و سادگی بود، بار اول که دیدی دیگه نمیتونستی بگی من نمیدونم. و باید وارد عمل میشدی. متاسفانه بعضی خانما فقط به نق زدن عادت کردن و اهل عمل نیستن.