قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس بچه هات چی میشن . اونا دوستت ندارن .؟تو دوستشون نداری ؟چند سالشونه ؟هیچ فکر کردی اون بیرون چه خبره .ببین زندگی دوتا پایه داره .
اگه همسرت بی مسئولیته .بی تفاوته درد داره ولی تو هم یه پایه ی زندگی هستی .اون راحت ول میکنه ومیره ولی خب تو هم بری کلا سقف زندگیتون آوار میشه رو سر بچه هات . ما باید نقش خودمونو خوب بازی کنیم . من خودم گاهی از زندگی سیر میشم ولی بازم به خودم میام و میگم دیگه اینم قسمت من بوده . توی همهی تصمیم ها یه چیز بدتر هم هست .اگه رفتی ویکی از بچه هات خدای ناکرده به خاطر فشار زندگی خودکشی کرد خودتو میبخشی ؟.میتونی تحمل کنی ؟. اگه رفتی وبرات اتفاقی افتاد حتک حرمت شدی هیچ کس بهت حق نمیده؟تو برام مهم نیست .تو فقط خودت تنها نیستی .تو اسمت توی شناسنامه ی دوتا بچه یک دیگه است که دوست دارن به بودنت افتخار کنن . اگه شوهرت نفهمه تو که فهمیده ای .تو اون پایه ی محکم زندگی باش با چنگ و دندان . بذار همیشه به خودت بگی که حداقل مادر خوبی هستی .
نمیدونم چی بگم سخته واقعا💔 منم دوباری قهر کردممم بخاطر بچممم برگشتم فقط تحمل نبودشو ندارم
البته همسر من اهل خیانت این چیزانیست فقط خیلی حساس شکاک بوود
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
سلام میتونی بیشتر بگی وقتی یه مرد به حرفت نیست باید چیکار کرد؟
حالم بهتر شد خداروشکر اومدم بگم،من واقعا وظیفم میدونم ک ب هموطنم کمک کنم مخصوصا همجنسام💗
اولین راه خودتو بزن ب مظلوم بازی و اینا اروم صحبت کن یحوری ک دلش بسوزه اگ جواب نداد قرتیشو بخودت برس بزار اون حس کنجکاوبش گل کنه، اگ اینم ج نداد راهی نداری بری یسر پیش دعانویسا البته از نوع خوبش ن از این کلاهبردارا
من خودم نزدیک اما رضام بخدا رفتم گریه کردم زاری کردم به هر چی بگین متوسل شدم اما هر روز وضعم بدتره ا ...
نمیتونی بری از خدام حرم امام رضا جان کمک بگیری برای مشکلت...شرایط خودت رو توضیح بده براشون انشاالله بتونن راه حلی برات جور کنن حالا یا کار در منزل و کنار بچه ها یا حل معضل زندگیت...الهی امام رضا جانمون بهت نظر کنن به بهترین حالت مشکلت حل بشه دلم به درد اومد از زندگیتون😔
فردا اومد میخوام دادو بیداد کنم هر روز داره بدتر میشه دیگه اصلا شبا نیست فکر نمیکنه من زن تنها شهر ...
سلام عزیزم بلاکم باشی پیامت میره براش،میره قسمت مسدود شده ها،اون میبینه پیامتو
و اینکه مطمئن باشه خدا جواب اونه زنه رو میده و بلایی که سر تو آورده سرش میاد شک نکن،من شبیه مورد تو رو دیدم که خدا جواب اون زن اضافه رو داد و همین الان داره تو زندگیش عذاب میکشه
اخه این چه حرفیه الان به خدا قسم شعور خوب چیزیه الان دوتا بچه پس انداختی چه باری از رو دوشش برداشتی ...
به شما ربطی نداره من طرف صحبتم با اسی بود شما نپری وسط نمیگن زبون نداری ریپلای نکن حوصله ندارم
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
شوهرم متاسفانه هیچ رفتار مثبتی نداره همه ش عذابه مثلا خسیسه زورش میاد یه نون خالی بگیره بعد از گلو خ ...
با خودتون روراست باشین اگه واقعا میشه تحمل کرد، تحمل بکن اگه نمیشه یه راه حل دیگه پیدا بکن . همسرت الان دو تا دختر بزرگ داره بجای این کارا، باید به فکر آینده بچه ها باشه. بدت نیاد چرا عقل بعضی مردا با بزرگ شدنشون، رشد نمیکنه و کوچیکتر هم میشه اخه بگو مرد مومن، تو به خونواده ات تعهد داری یا فامیل و دوست و آشنا.؟؟؟الان کمتر کسی این کارو میکنه اونم فوقش خواهر، برادری و...اونم حالا بایدخودش دستش به دهنش برسه و بعد از این کارا بکنه نه اینکع از شکم خونه و خونواده بزنه برا خاطر دیگرون که مثلا خودی نشون داده باشه.