2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با بالا کشیدن خودم و بچه هام میتونم بسوزونمشون

البته قصدشو ندارم چیکار ب بقیه دارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اوه اوهفامیلای من دست پیش و پس گرفتن اول خودشون قیافه گرفتن🤣

اصلا به طرز عجیبیییی دارن میسوزن🤣

ادم میگه مگه این خالم نبود😐😂

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی😎🤣

مبارکتتت باشهههه عزیزم😍

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اصلا به طرز عجیبیییی دارن میسوزن🤣ادم میگه مگه این خالم نبود😐😂یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی😎🤣مبارک ...

مرسی دیگه پیشکسوت شدم در اصل قبولی تو مبارک😃😂

عمه و عمو های من اینطورین تو فرض کن از پنج تا عمو هیچکدوم تبریک نگفتن از عمه هامم فقط یکیشون

مرسی دیگه پیشکسوت شدم در اصل قبولی تو مبارک😃😂عمه و عمو های من اینطورین تو فرض کن از پنج تا عمو هیچ ...

فداتشم عزیزم😍

دقیقا ایناهام اینطوری بودن😂 وای کاش میدیدیشون🤣🤣

نگران نباش حضوری مثلشون رو میبینم فکر کن حتی بعد سه سال ذره ای تغییر نکردن

🤣🤣🤣ادم اولش میگه مگه میشه خوشحال نشن بعد نگاشون میکنی میفهمی ارههه میشه😶😂

🤣🤣🤣ادم اولش میگه مگه میشه خوشحال نشن بعد نگاشون میکنی میفهمی ارههه میشه😶😂

ما اینو رک بهشون گفتیم عمم گفت از ما توقعی نداشته باش قبول شدی برای خودت شدی به ما ربط نداره

انگار من ازش پول میخواستم😒

ما اینو رک بهشون گفتیم عمم گفت از ما توقعی نداشته باش قبول شدی برای خودت شدی به ما ربط ندارهانگار من ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

من روم نمیشه بگم😂

یکیشون میگفت نرو دانشگاه دختر برا چشه😂