2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176465 بازدید | 1526 پست
دو تا

😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چی شد پدر و داداش بی غیرتت نمیتونن یه رهن خونه برات جور کنن تا وقتی که کار پیدا کردی خودت سال بعد پو ...

داداش ندارم بابام که زمین مامانمو داره نمی‌ده حداقل همون زمین صد یا دویست دستمو میگیره اما نمی‌ده چون به نفعش نیست توش کشت انجام میده من نمیتونم منتظر عدالت خدا باشم وقتی خودم از حقم دفاع نمیکنم جالبش اینه از بابام خواستم زمینه بفروشه چنان کاری کرد که انگار زمین خودشو مطالبه کردم گفت چشمم روشن من هستم زمینو میخوای منم گفتم مگه زمین تو رو میخام مامانم چندین ساله فوت شده زمینو میخام سهم هر کسیو بدین من الان پول نیاز دارم تو بهم مگه میدی ...هییی بخوام بنویسم زندگی نامه ام یه طوماره پر از درده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش ندارم بابام که زمین مامانمو داره نمی‌ده حداقل همون زمین صد یا دویست دستمو میگیره اما نمی‌ده چو ...

عزیزم آگهی های مربی مهد کودک رو نگاه کن اونجا میتونی هم بچتو نگه داری هم از بچه های دیگه نگهداری کنی روحیه اتم که بهتر میشه با شوهرت راجب کار حرف بزن با زبون خوش و نرم بهش بگو برام یه کار مطمئن پیدا کن که خرج خودمو بچمو بدم شاید باهات راه اومد پله پله پیش برو

نه عزیزم چرا هرزتو دخترت رو‌ زود شوهر ندهبذار بره درس بخونه یه کار یا هنری یاد بگیره که بعدا درمونده ...

والا ما که میبینیم هرزه ها خوشبخت ترن منی که دو تا بچه براش آوردم مثل آدم زندگی کردم تهش همچین کاری کرد اونوقت زن لجنی که دید شوهرم زن و بچه داره رحم نکردو آوار شد هر روز به ریش من میخندن ...حیف دیر فهمیدم که آدم اصلا نباید ازدواج کنه فقط باید بفکر خودش باشه و پول دربیاره 

عزیزم آگهی های مربی مهد کودک رو نگاه کن اونجا میتونی هم بچتو نگه داری هم از بچه های دیگه نگهداری کنی ...

باهاش خیلی حرف زدم اما اون اصلا نمی‌فهمه اصلا نمیشه باهاش حرف زد منطقی نیست میبینه من کسیو ندارم بدتر می‌کنه حتی بهش گفتم تو برو از اینجا اصلا نیا من نبینمت همینکه میای در اتاقو قفل می‌کنی صدات از اتاق میاد بیرون انگار گوشت تنم آب میشه تو برو من خودم تنهایی بچه ها رو بزرگ میکنم تو مگه با اون نیستی فقط برو پیشش برای ابد باهاش باش اما قبول نمیکنه البته که اونموقع ها و حتی الانم کتمان می‌کنه اما خوب ویساشو دارم البته بهش نگفتم

باهاش خیلی حرف زدم اما اون اصلا نمی‌فهمه اصلا نمیشه باهاش حرف زد منطقی نیست میبینه من کسیو ندارم بدت ...

رمز کارتشو گیر بیار وقتی مواد تو جیبشه زنگ بزن پلیس بیان بگیرنش ببرنش زندان  راحت هم میتونی بعدش بری سرکار دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه والا

سلام گلم مهمتر از همه چی توروخدا ب حرف اینایی ک مگن قرص آسنترا و ... مصرف کن گوش نده من بعنوان کسی ک علمشو داره اینا عملا قرص اعصابن اعتیاد آورن اینا بدتر مکنه وضعتو ک بهتر نمکنه

فعلا هم مجبوری تو خونت بمون دنبال کار بگرد مجبوری کار کنی جایی نرو با رفتنت اواره میشی و بازگشتت ب اون خونه دوباره خیلی سخت میشه فک نکن اگ بری اون پشیمون میش حتا ی درصد هم این اتفاق نمیوفته اتفاقن تو بری کارش راحت تر میش مشکل از تو و هنر زنانگی و قیافه توام نیس بقول خدت اون یکی دگ تو چشش هس دگ تورو نمیبینه . بی خیال این مرد شو دگ باهاش رابطه برقرار نکن حتا اگ خدش خاست

لازمه تو این شرایط روح و تنتو پاک کنی ب خدت ارزش بدی و اعتماد بنفس و عزت نفستو ب امید خدا از اول بسازی

فقط در اولین قدم ی کار پیدا کن اگ کار کنی هم روحیت بهتر میش هم پول میاد دستت تو این زمونه هم پول عملا ینی قدرت

اگ بری چجوری مخای بری سرکار. الانم همون کارو بکن فقط بزن بیرونو دنبال کار بگرد بچه رو بسپار دست دوستی اشنایی چیزی حتا متونی بری دنبال همین پرستاری از سالمند اینا

تا هم پول دستت بیاد هم راه بیوفتی بعدش میتونی بری شکایت کنی عزیزم ی تست از شوهرت بگرن میفهمن چی مصرف کرده با همون مصرفشم معتاد تلقی مشه دادگاهم بچه هارو بتو میده گر چه الانم تا ۷ سالگی بچه ها مال مادرن و این قانونیه و تو میتونی هر جا بخای ببریشون

من پدرم آدم خوبی هست خدا حفظش کنه اهل خیانت نیست ولی اخلاقش خوب نبود بچه که بودم همش تو خونمون دعوا ...

دقیقا از پول بچه هام برای اون هرزه خرج می‌کنه آرزومه همون زن چنان داغی بدلش بزنه که بفهمه همه مثل زنش ساده نیستن ...اره معرفی کن شاید گشایشی تو این حالم ایجاد بشه

رمز کارتشو گیر بیار وقتی مواد تو جیبشه زنگ بزن پلیس بیان بگیرنش ببرنش زندان راحت هم میتونی بعدش بری ...

اون همه چیزو قایم می‌کنه ..مثل گوشی ...کلید ماشین...قفل کمدا که توش ترامادول و طلایی که میخره...کارتای بانکی همه اینا رو قایم می‌کنه...حتی وقتی لباس سفید میپوشید که می‌رفت رابطه داشت و رولباسش پر از لک آرایش بود اونم مخفی میکرد که بندازه تو ماشین لباسشویی که من پیدا میکردم و یه جنگ میشد

سلام گلم مهمتر از همه چی توروخدا ب حرف اینایی ک مگن قرص آسنترا و ... مصرف کن گوش نده من بعنوان کسی ک ...

اخه گفتم برم اون که نمیتونه از بچه ها نگهداری کنی شاید بیاد التماسم کنه آخه بچه ام شیر منو میخوره آخه از کجا میخواد پرستار بگیره که فلان قدر پول بده بعد باید شبانه روزم باشه زن هم که نمیتونه خیلی سریع بگیره میگم با خودم باز مجبوره بیاد التماس کنه بیام منم بگم با این دلایل میام و اینطوری حداقل تکلیفم مشخص میشه ...همه قصدم از رفتن این بود

اون همه چیزو قایم می‌کنه ..مثل گوشی ...کلید ماشین...قفل کمدا که توش ترامادول و طلایی که میخره...کارت ...

شوهرت یه هفت خطه ولی نمیدونم چرا تو رو نگه داشته وقتی خرجت نمیکنه و توجه نمیکنه چرا نگه داره اگه برای زجر دادن باشه که میتونه بیشتر از این هم زجرت بده فقط باید بگم که بدون دلیل اینکه نمیزاره بری چیه

چرا مدرک جمع نمیکنی واسه خیانتش؟

۳۶سالمه ...گفتم عملا انقد زرنگه و من ساده شهر غریبم و منو غریب گیر آورده خانواده مم حمایتم نمیکنن اونم بیشتر میتازونه بخاطر بچه نوزادم عملا تعقیبشم نمیتونم بکنم تنها مدرکی که دارم و می‌دونم خیانت می‌کنه ضبط صداشونه جز اون هیچی ندارم حتی گوشیشم چنان قایم می‌کنه که البته دستکم باشه نمیتونم کاری کنم چون رمز داره و دسترسی بهش غیر ممکنه 

میگه بخوای طلاق بگیری یا دادگاه بری باید کلا از خونه ام بری جایی اینجا نخواهی داشت میگه من تا آخر عم ...

سلام عزیزم اصلا خونه رو ترک نکن بچه ۶ ماهشه شیر خودتو میخوره دختر ۵ سالت از غصه دق میکنه خدای نکرده بشین بی خیالش شو فقط چله زیارت عاشورا و حدیث کسا بگیر یک روز میفهمه اشتباه کرده برمیگرده بگذار مریض بشه یا....مگه زن صیغه ای میره ازش پرستاری میکنه؟؟؟؟ببین بری از خونه بیرون بچه هات نابود میشن دلت تنگشون میشه بعدا میگن مامانتون فرار کرده بی آبرو میشی یک نفر دیگه گولت میزنه میدونم سخته ولی تحمل کن وروزی دو دقیقه با امام زمان عج که پدر هممون هست حرف بزن.