2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177536 بازدید | 1543 پست
یعنی شرایطت سخت تر از منه منو شوهرم عملا خواهر و برادرم تو دو اتاق جدا نه محبت نه توجه اونم منی که ز ...

باور کن اگه برات بگم چه سختی های کشیدم چه بلاهای سرم آورده برام  خون گریه میکنی و مشگلهای خودت از یادت میره 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خیلی خیلی ناراحت شدم خداوند کمکت کنه خدا به دلت آرامش بده اگه من جای تو بودم نمی‌تونم تحمل کنم خیلی سخته یکاری واسه خودت دست پا کن بعد درخواست طلاق بدی خودتو نابود نکن فردا روز هم بچه ها بزرگ میشن میرن سر خونه و زندگیشون خودتو نجات بدی مطمئنم یروزی پشیمون میشه 

گه تو قانون این مملکت که به مرد انقد راحت اجازه هرزگی میده همه حقوق رو از زن سلب کرده و یه مهریه برا زن گذاشته که چس تومن هم وصول نمیشه

گه تو دادگاهی که راحت از این مسایل رد میشه 

گه تو مغز گوسفندایی که از این چیزا دفاعم میکنن

تو همین نی نی سایت خراب شده مرد که خیانت میکنه همه خفه خون میشن پیشنهاد سک‌..ی تر شدن و تحمل و فراموش کردن میدن بعد همون زن بخواد تلافی کنه کفری میشن

اعصابم خورد میشه همه میگن ولش کن ولش کن. ولش کن و زهرمار. 

آره خودم در به دری و خوابیدن تو خیابون تجربه کردم میدونم چقد وحشتناکه ولی لااقل به طلاق تشویقش کتید ینی چی فک کن مرده؟ مگه خبر مرگش میمیره یارو؟ نه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یعنی از داخل قبر خاک برداریم می ترسماز خاک های کنار گل و گیاه قبرستون میشه؟

نه از توی قبر برندار عزیزم 

از خاک‌های کنار قبرها بردار 

از گل و‌گیاه فک نکنم جواب بده 

از بین قبرها بردار

اخه اول کتمان میکرد که نه با کسی نیستم قسم و آیه خورد تا اینکه حموم بود گوشیش آلارم زنگ اومد یادش نب ...

ببین میفهممت ک چقد ذهنت درگیرشه وخودخوری میکنی

ولی بزن ب بی خیالی حتی ب ظاهرم‌شده جلوش جوری برخوردکن ک انگارهیچی نیس 

نزار بیشترعذابت بده با کاراش

اون‌میبنه تو حرص میخوری انگاربیشتر حال میکنه روانی

ی مدت با ادن عنترخانوم‌باشه شاید بخودش اومد

چن سال از ازدواجت میگذره.باهم دوست بودید؟

یه سوال دیگه چقدر تو پلاستیک بمونه تو تراس هم میشه تکون دادش یا باید بیرون خونه باشه؟

سعی کن زودتر بپاشی 

ولی تو‌خونه ی خودت نپاش ممکنه شوهرت بره دیگه برنگرده 

اگه بتونی دم خونه ی اون زن بپاشی هم خوبه مه اون زن از روش رد بشه 

ولی اگه نتونستی هم عیب نداره برو به جای خلوت

اخه اول کتمان میکرد که نه با کسی نیستم قسم و آیه خورد تا اینکه حموم بود گوشیش آلارم زنگ اومد یادش نب ...

حروم لقمه مثلا مذهبی هم هس؟ مردشور اون اخوندم ببرن. بگو تو که جنـ..گی میکنی چه فرقی داره با خطبه یا بی خطبه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من خودم جایی ندارم اونا رو کجا ببرم

من فقط همین صحفه اول رو خوندم چون اعصابشو نداشتم ولی انسان نیستی اگه بچه هاتو ول کنی بری، فکر کن اون یارو مرده، بمون و مادریت رو بکن مسئولی در قبال شون 😭

عزیزدلم خواهرگلم همسرت که نمیاد خونه فکر کن رفتی بیرون و این خونه همونه که پیدا کردی وساکن شدی..

یا اگه مهریه داری مهریتو بزار اجرا و با اثبات خیانتش دادگاه طلاقت میده چرا مفتی بری آواره کوچه خیابون بشی