2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178418 بازدید | 1548 پست
.....شعر میگی برا خودت؟ یا تاپیکت فیکه؟؟ جایی نداری با دوتا بچه تو خیابون ؟؟؟ سرکاریه?

بندخدادانقد ب بن‌بست رسیده ک فقط خواسته بره بیرون ولی متوجه شد ک الان‌نمیشه بدون هبچی بزنه بیرون

وای گناه دارن هنوز بچه هستن بخدا من شرایطم خیلی سختره تازه بچه هام هم ۱۵و۱۷ساله هستن دلم نمیاد صدسال ...

یعنی شرایطت سخت تر از منه 

منو شوهرم عملا خواهر و برادرم تو دو اتاق جدا نه محبت نه توجه اونم منی که زایمان داشتم یه بچه نوزاد داشتم و یک دختر پنج ساله که اصلا هیچ کمکی از بابت بچه داری هم نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا رو هوا یه چرتی میگن

این بنده خدا دنبال راه چاره اس ،میگه یکی یچی بگه بلکه روشن بشم . بعد یه آدم پست نفهم میاد همچین پیشنهادی میده،بخدا از اینکه هم جنس اینجور آدمام از خودم متنفر میشم گاهی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یعنی شرایطت سخت تر از منه منو شوهرم عملا خواهر و برادرم تو دو اتاق جدا نه محبت نه توجه اونم منی که ز ...

عزیزم اگ دلت خاست درخاست بده با هم بحرفیم اونوقت شاید بفهمی شرایط سخت یعنی چی وآیا سخت تر ازینم میشه باشه یا نه . 

ببین شرایطت خیلی بده ولی ترک خونت صدبرابر بدتره. فکر کن همسرت مرده کلا ندید بگیرش. اصلا میاد یا نمیاد ندید بگیرش. حتی ازش نپرس. خونه رو ترک کنی چون جایی نداری و بچه داری هزار برابر مشکلات داری. فیلم هندیه مگه وسیله هات رو بزاری راه لیافتی تو خیابون. فکرم نکن او عذاب وجدان میگیره. بهترشم هست. منطقی رفتار کن. گور بدرش. انقدر ببخشید بره هرزگی کنه پاره بشه. 

وقتی جایی برای رفتن نداری، بمون و بچه هاتو بزرگ کن.

فکرکن شوهری نداری،مرده....

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

هزار بار خواستم تعقیب کنم اما خودم نمیتونم بچه کوچیک دارم بعد بکسی میسپرذم زمانی که پول داشتم قبول ن ...

عزیزم چقد ساده ای

به کسی که نگو میخوای تعقیبش کنی.بگو بچهارو بیزحمت ۲ساعت نگهدار من برم فلان جا برگردم .الکی یه جایی رو بگو مثلاازمایشی چیزی

خب بهش نگفتی حالا مثلا زن‌صیغه کردی چرا با ما اینجورمیکنیپدرتو کشتم خبرندارم

اخه اول کتمان میکرد که نه با کسی نیستم قسم و آیه خورد تا اینکه حموم بود گوشیش آلارم زنگ اومد یادش نبود که قطعش کنه آخه گوشیشو قایم می‌کنه دیدم صدا از زیر تخت میاد رفتم دیدم اسم دختره رو 

اسم کثیفش هم بهاره است اگه بهاره نامی تو سایتی هرزه کثیف اونی که باهاشی زن و بچه داره عوضی بعد من بهش اسمشو گفتم تو دعوامون یهو جاخورد اونجا گفت صیغه کردم کار خلاف شرع نکردم از شیخ تو حرم پرسیدم بعد که چند روز گذشت باز می‌گفت نه صیغه ندارم که چیزی که دوستداری بشنوی رو بهت گفتم والا من که با کسی نیستم ..دروغگوی لجن