2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 109392 بازدید | 1063 پست
باز فکر کن اگه خدایی نکرده رابطه داشت چه حالی میشدی پس حق بده نتونم بمونم حتی با وجود بچه هام که خدا ...

سخته دیگه .فکرشو از سرت بنداز بیرون.منمگاهی با خودم فکرمیکنم اگ رابطه داشته و من نفهمیدم چی 

بازم میگم ب درک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام به شما دوست عزیز.چه ربطی داره به عشوه گری و این حرفای بیهوده انگار با بچه دوساله طرفه با ح ...

درسته عزیزم .منم میگم نمایش بازی کنه.ی جورایی خرش کنه .دلم میسوزه میگم شاید بتونه زندگیشو پس بگیره .شاید بتونه دوباره شوهرشو جذب کنه

اره قصدم رفتنه خودشم گفته بگیر بفروش تا آخر همین هفته وقت داری اما برای سمسار زنگ زدم چند جا میگفتن ...

نفروش جهازتو 

تو خونتم بشین 

اگه نماز میخونی بعد از نماز اول وقت صبح و اول وقت ظهر (( و بلکن اول وقت مغرب )) آیه ۲۹ سوره ی مومنون رو ۷۰ مرتبه بخون بعدش ۱۴ مرتبه بگو یا جواد الائمه ادرکنی : هر روز بدون قطع ( تا ۴۰ روز ، البته بعضی کاربرا ۴ ماه ادامه دادن )) ۲ تایی با هم ۱۰ دقیقه هم نمیشه ( وُ قُل رَبِّ انزلني مُنزَلاً  ... ( برای خانه دار شدن " اگه نماز نمیخونی بطبع برای نماز صبح هم بیدار نیستی پس  تو تایم اذان محلی شهرتون ( ظهر و مغرب ) وقتی اذان تموم شد ۷۰ مرتبه آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون بعدش ۱۴ مرتبه بگو یا جواد الائمه ادرکنی ( من که تایم میگرفتم ۹_۱۰ دقیقه میشد ) 

و یک توسل جدا به امام جواد علیه السلام ( تو گوگل بنویس : توسل به امام جواد علیه السلام برای خانه دار شدن یه نماز ۲ رکعتیه ، وقتی خانه دار شدی  روز تولد امام جواد یه جعبه شیرینی یادشکلات پخش کن به نیت قربه الی الله ) 

روز شروع ( آیه ۲۹ ) : روز نحس نباشه و روز اولش با وضو باش ( اگه نماز نمیخونی روزهای بعدی نیاز نیست پاک باشی فقط روز اولش‌ { اگه نماز میخونی روزایی که غسل به گردنته در تایم اذان ها آیه رو بخون بدون نماز ) 

♦️♦️♦️♦️♦️ روز نحس ایناس : 

۱ : روز قمر در عقرب 

ادامه

ادامه

♦️♦️♦️ روز نحس ایناس : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ( تو تصاویر گوگل هست و ۲ تا عکسه کنار هم : یه عکس ( ورود قمر به برج عقرب ) ،، یه عکس ( ورود قمر به صورت فلکی عقرب ) : ایام هر دو عکس در هر ماه ۴ تا ۶ روزه‌

۲ : روز محاقِ ماه : [[[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ====== ۳ روزی که حتی نحوستش از ایام قمر در عقرب هم بیشتره ) : مثلاً اگر یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ مثلاً اگر یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ) ]]]

٣ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) [ چه اون ساعت به روزهای شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ افتاده باشه چه نیوفتاده باشه ] : در ساعت نحس اکبر از انجام یک کار مهم و اساسی خودداری شود 

تو گوگل بنویسی ساعت نحس اکبر میاره [[[[[ برعکسش ساعت سعد اکبر هست {‌{{ به شرط اینکه به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ نیوفتاده باشه }}} که مربوط است به سیاره های مشتری ، شمس ، زهره ]]]] : که توصیه شده اگر میخواهید در یک کار مهمی موفق شوید اونو در ساعت سعد اکبر انجام بدید ( یا شروع کنید ) به شرط اینکه به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ نیوفتاده باشه 

چیکار کردی حالا؟

به نظر من قفل در خونه رو عوض کن و دیگه راهش نده تو خونه

یجوری ازش مدرک جمع کن که خیانت میکنه بعدم برو دادگاه شکایت کن

بی آبروش کن

تو محل کارش و همه جا ابروشو ببر 

تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای ه ...

عزیزم این حرفارو نزن،خدا کارشو به موقع انجام میده اگه قرار بود هرکس به محض انجام ظلم وگناه مجازات میشد دیگه خوبی وبدی معنا نداشت چون همه از ترس مجازات خوب میشدن خوبی واقعی وجود نداشت لطف خدا در جقت همین دوتاطفل معصومته،براشون مادری کن چشم رو هم بذارید بچه هات بزرگ میشن اونا چه گناهی کردن که باید لب خندون مادرشورن رونبینن این مرد کثیف لیاقت تورو نداره،غرورتو پیشش نشکن باهاش عادی رفتارکن ولی شبا نروپیشش ،میدونم سخته ،جوونی،ولی از خدا کمک بخواه بخاطر بچه‌ات پارودلت بذار ومطمئن باش نتیجشو میبینی

دلم به حال اون طفلات آتیش گرفت 

تورو خدا از خونه نرو 

میدونم سخته اما بخاطر بچه هات بجنگ

وقتی اون طفل شش ماهه بیدار بشه شیر بخاد و گریه کنه 

وقتی اون دختر ۵ سالت بیدار بشه و ببینه نیستی و دوتاشون گریه بکنن اون بچه ها دق میکنن

از راه قانونی حقتو بگیر

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج