2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 81049 بازدید | 875 پست
اخه تو این چند ماه بدترین حرفا بین منو اون رو بدل شد و حرمت ها بینمون از بین رفت و اینکه همسرم انگار ...

درسته همسرمنم میگفت فقط طلاق .نمیخوامت و نمیتونم باهات باشم.صبوری کردم و عشوه گری 

نه گلم خدا اول عقل داده ازش استفاده کن تا بعدش خودت آرامشت بهم نخوره والا بغ رفتنت چیزی درست نمیشه ب ...

انقد حالم بده که عقلم یاری نمیکنهشاید باور نکنی الان که پیام میدم همش تو این فکرم الان داره باهاش چکار می‌کنه یعنی من دارم اینجا درباره ش حرف میزنم اون الان داره رابطه و لذت میچشه خدا خدای عدالت نیست خدا خدای ظالماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو این چند ماه بدترین حرفا بین منو اون رو بدل شد و حرمت ها بینمون از بین رفت و اینکه همسرم انگار ...

درمورد دوستم هم گل و بلبل نبود اوایل کلی کتک کاری داشتن تنهاکسی که نمیدونس شوهرش خیانت میکنه خواجه حافظ شیراز بود. حتی خوانواده شوهرش طرف پسرشون رو گرفته بودن در این حد که من میگفتم جدا میشن

ببین اول علیهش مدرک جمع کن که بهت خیانت میکنه(مثلا یروز بچهارو بسپر به یکی و تعقیبش کن و عکس و فیلم ...

هزار بار خواستم تعقیب کنم اما خودم نمیتونم بچه کوچیک دارم بعد بکسی میسپرذم زمانی که پول داشتم قبول نمیکردن انگار میترسیدن شر بشه براشون

اصلا با شوهرت مکالمه جدی نداشته باش در حد حرفهای روزمره کافیه .میدونم چه حالی داری آدمی که خیانت میب ...

اتفاقا اون دلش میخواد همون حرفای روزمره بزنیم اما من انقد از درون پر از خشمم که نمیتونم و اینجوری اون هی ازم دورتر میشه و به اون نزدیک تر چون گفته تو آرامشو ازم گرفتی دیگه به این فکر نمیکنه که چیکار کرده من اینطور شدم والا چرا قبل اینطور نبودم و اصلا نمی‌فهمه من هر کاری میکنم که زندگیمون خراب نشه بچه هام بی مادر نشن اما خوب اون الان داغه و نمیفهمه

ببین شوهرمن جوری عاشقش بود ک میومد خونه اصلا اعصاب نداشت با کوچک ترین اذیتی بچه رو ب باد کتک میگرفت ...

برای شوهر من یسال و یماه شده و هی داره بدتر میشه مثلا اوایل در حد دوماه یشب بود بعد یکماه یشب دو هفته یشب یه هفته دوشب و الان بیشتر شبا با اونه روز هم اگه خونه باشه پیش منو بچه ها نیست می‌ره تو اتاق درو با کلید قفل می‌کنه و فقط در حال حرف زدن با تلفن با اونه

از کارش پس شاید همکارشه ساید رفیقاش عیاشن ،یکاری کن کارش چیز دیگ ای بشه ،از راه مظلوم بازیو اینا وا ...

اره رفیقاشم همه از دم خراب 

زن دارن دوست دختر دارن یا صیغه آیی دارن همه هم زناشون ترکشون کرده همه هم مشروب خور و از این ترامادول و اینا میخورن کلا خودشم لنگه همیناست و اینکه اون حقوقشو بهم نمیگه بعد بخواد با حرف من از کارش بیرون بیاد اون منو هیچ چیزی حساب نمیکنه

برای شوهر من یسال و یماه شده و هی داره بدتر میشه مثلا اوایل در حد دوماه یشب بود بعد یکماه یشب دو هفت ...

خسته میشه ازش.منم این اخرا کارم داشت ب طلاق میکشید و فقط اونو میپرسید