2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با یه لحن تحقیر امیزی بهم گفت حتما دختر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 60 پست
منظورش چیه

منظورش اینه که پیامبر دختر داشتن و دشمناشون میگفتن که چون بچت دختره پس نسلی نداری و نسلی ازت نمیمونه چون پسر نداری و خداوند هم در جوابشون اینطوری میگه

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄😳😳😳😳😳🥺🥺

خداشاهده اگ یک کلمه اش دروغ باشه. هیچ کاری برا لچم نکردنا خداشاهده

ولی برا دخترای جاریم و خواهرشوهرم طلا خریدن. 

محث پول نیست بحث ارزش و احترامه ک بهم بی اهمیتی کردن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ما زنا هر چی میکشیم از این زنای زن ستیز و دول پرستان میکشیم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

[QUOTE=399769909]منظورش اینه که پیامبر دختر داشتن و دشمناشون میگفتن که چون بچت دختره پس نسلی نداری و نسلی ازت نمیمونه...
به نام خداوند بخشنده مهربان
ای پیامبر، ما به تو خیر بسیار، برکت فراوان و نسلی پربار بخشیده‌ایم.

پس برای خوشنودی پروردگار نماز بخوان و شتر قربانی کن.

بی تردید تو بی فرزند نیستی، بلکه دشمن تو نسل بریده، بدون خیر و بی سرانجام خواهد بود.

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

اسی من ۲تاجاریم پسردارن.یکی ۲تا اون یکی ۳تا.من یه دونه پسر دارم.وقتی سردخترم باردارشدم جاریم گفت جنسیتش چیه گفتم میخوام پرنسس بیارم.خداشاهده انقد منوشوهرم دخترمون رو دوسداریم که حدنداره.مگه دسته انسانه؟اول خدامیده بعد همسرمربوطه.اگه مادرشوهرم حرفی بزنه راجب دخترم بهش  میگم...توام دفاع کن ازخودت عزیزم

اسی من ۲تاجاریم پسردارن.یکی ۲تا اون یکی ۳تا.من یه دونه پسر دارم.وقتی سردخترم باردارشدم جاریم گفت جنس ...

ینی با وجودی که‌پسر داری بازم مگه قراره چیزی بگن؟

بعضیا انگار از پسر سیرمونی ندارن.میخوان ترشی بندازن

خدایا شکرت

ینی با وجودی که‌پسر داری بازم مگه قراره چیزی بگن؟بعضیا انگار از پسر سیرمونی ندارن.میخوان ترشی بندازن

اره.شعورندارن.جاریم گفت به مادرشوهرم گفتم بچشون دختره. گفت باورش نمیشده😶.میگفته نه پسره

خداشاهده اگ یک کلمه اش دروغ باشه. هیچ کاری برا لچم نکردنا خداشاهدهولی برا دخترای جاریم و خواهرشوهرم ...

چ بی فرهنگه مادرشوهرت .بزارش بحال خودش ارزش نداره حتی ازش دلخورشد..بزارش توجهالت خودش تو غصه نخور مشگل ازون .حق داری آدم ناراحت میشه ،

فقط ب نعمتی ک خدامیزاره تو دامنت فک کن 😍😍.طلای اون ارزونی همونا ،

ادم خدا بخوادش براش بسه فقط خدا

شهرمن گیلان😍 برونگرااا

بگو پسرای خودت چه گلی به سرت زدن که پسرای ما به سرت بزنن

نمیدونم این چه فرهنگیه بین مردم جا افتاده.که طرف باید پسرداشته باشه حتما.الان دیگه دخترپسر فرقی نداره.مگه زمان قدیمه که برن کمک پدر کشاوزری ویا کارای سخته دیگه. دختر مظلوم واقع شده