2777
2789

حتی اشنایی با خواستگار و صحبت با‌ خواستگار ..

راضی اید؟باید خیلی سلامت روان داشته باشید نه؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بله من 

۲۴ ام 

روابط دوستی رو قبول ندارم

خواستگار هم کسی که به دلم بشینه و معیارامو داشته باشه هنوز سر راهم قرار نگرفته 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منفعلا تصمیم به صحبتم نگرفتم زوده هنوز

چند سالتونه؟

کار درستی میکنید

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بله من ۲۴ ام روابط دوستی رو قبول ندارمخواستگار هم کسی که به دلم بشینه و معیارامو داشته باشه هنوز سر ...

چه جالب

افرین واقعا چقدر منطقی هستید

بله تقریبا من ۲۹ سالمه

اوو باریکالله 

وسوسه نشدید برید تو رابطه یعنی تاحالا؟یا مثلا از کسی خوشتون نیومده؟

چه جالبافرین واقعا چقدر منطقی هستید

زنده باشی عزیزم

آسون نیست اصلا ولی باید بر نفس غالب شد 

ان شاالله خدا از بندگان خوبش سر راهمون بزاره 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

من ۲۲ سالمه ولی خب تو رابطه نرفتم تا حالا ، خواستگارم میاد و می‌ره در حدی جدی نمیشه که به صحبت کردن و... برسه ، آره حس میکنم حال روحمم خوبه :)🌱

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بله تاحالا خواستگار قبول نکردم 

دوست هم نشدم 

راضیم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم